Rüyada Vurmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada vurmak eylemini gerçekleştirmek ne manaya gelir? Vuran veya vurulan taraf olduğunuzu görmek nasıl yorumlanır? Vurmak eylemiyle ilgili rüyalarınızın ne anlama geldiğini detaylarıyla anlatıyoruz.
Rüyada Vurmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada Vurmak Anlamı ve Yorumu

Vurmak eylemi farklı şekillerle ve nesnelerle yapılabildiği için çok farklı manalara yorumlanabilir. El ile yapılan vurma eylemi olumlu yorumlanırken, farklı bir nesne ile vurmak kötüye delalet eder.


Rüyada Bir Kimseye Yumruk Atmak

Yumruk ile yapılan vurma işlemi rüyada vurduğunuz kişiye iyilik yapacağınıza işarettir.

ruyada-yumruk-atmak.jpg

Rüyada vurmak görmek, yumruk attığınız kimse sizden menfaat elde edecek ya da müjdeli haber sizin tarafınızdan bu kişiye verilecek demektir. Kişinin imanına soğuk olduğu, ibadetlerini terk ettiği ve tekrar dönmeniz gerektiği anlamına gelmektedir.


Rüyada Kapıya Vurmak

Kapı başka bir yere açıldığı için rüyada vurulan kapının ardında sizin için bir haber olduğuna işaret eder. Bu haberin kapı arkasında bulunuyor olması ciddi bir haber olduğu şeklinde yorumlanır.


Rüyada Silahla Vurmak

Rüyada silah ile vurduğunuz kişi eğer düşmanınız kişi ise gerçekte de bu kişinin size mağlup olduğunu gösterir. Tanımadığınız bir kişiyi vuruyorsanız bunun manası acil bir haber alacağınız şeklindedir. 


Rüyada Kamçı İle Vurmak

Kamçı kullanılarak birine vuruluyorsa vurulan kimse hakkında kötü söz söyleyeceğinize, eğer tanıdığınız biriyse aranızın açılacağına işarettir. Vurduğunuz kişiden kan akıtmışsanız o kişinin işlerinde kötü şeyler olacağına ve onun zarar edeceği şeklinde yorumlanır.


Rüyada Kılıç İle Vurmak

Kılıçla vurulan kişi düşmanınız ise onu alt edeceğinize işarettir. Kılıç vurulduğu kişiye zarar verirse düşmanınızı yeneceksiniz fakat kılıç kesmez ise düşmanınızın size karşı galip geleceğine işaret eder.


Rüyada Hasta Olan Kimseye Vurmak

Hasta olduğu halde bir kimseye vurmak onun iyileşeceğine işaret eder. Hasata olan kişinin kendisine vurduğunu görmek ise onun ölümüne dalalet eder.


Rüyada Kendine Vurmak

Rüyada kendi kendine kan akıtırcasına vurmak suretiyle zarar verilmesi bir hastalığı yoksa bol nimet ve hediyeler alacağı manasına gelir. Eğer kişi hastaysa ölüm manasına gelir.


Rüyada Birinin Sana Vurduğunu Görmek

Rüyasında birinin sana vurduğu gören rüya sahibinin, öz güveni düşük birisi olduğuna işaret eder. Kişinin bu yüzden kendisinin ezik birisi olduğunu düşüneceğine delalet eder.


Rüyada Kafaya Vurmak

Rüyada kafaya vurduğunu görmek, rüya sahibinin düşmanı olduğu birinin ölüm haberini alacağına işaret eder. Kişinin her ne kadar düşmanı bile olsa üzüleceğine rivayet eder.


Rüyada Birinin Sırtına Vurduğunu Görmek

Rüyada birinin sırtına vurduğunu görmek, kişinin hasta olan yakınının iyileşeceği demektir. Rüya sahibinin bu haberi alınca çok mutlu olacağına delalet eder.

Neoldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum