Rüyada Vücutta Değişiklik Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada vücudunuzun değiştiğini görmek ne manaya gelir? Vücudun değişmesi nasıl yorumlanır? Rüyada vücudun ne şekilde değiştiğine göre nasıl yorumlanması gerektiği hakkında merak edilenleri yazımızın devamında anlatıyoruz.
Rüyada Vücutta Değişiklik Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Vücudun Değiştiğini Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyanızda vücudunuzda bir takım değişiklikler görülmesi görülen değişikliğe göre farklı şekillerde yorumlanır. Hangi değişimin hangi manaya geldiğini ve en çok görülen değişimleri şöyle sıralayabileceğine delalet eder.


Rüyada Yaşlı Görünmek

Rüyanıza kendinizi olduğunuzdan daha yaşlı görüyorsanız bu bilgeliğe yorulur.

ruyada-vucud-degisikligi-gormek.jpg

Rüyada vücudun değiştiğini görmek, rüya sahibinin güçlenip kuvvetlenmeye ve sağlık kazanmak demektir. Kişinin birçok olumsuz olaylar yaşamasına rağmen dimdik ayakta durabildiği anlamına gelmektedir.


Rüyada Genç Görünmek

Rüyanızda olduğunuz yaştan çok daha genç görünüyorsanız yukarıdaki maddenin tam aksine güçten kuvvetten düşmeye ve hastalığa işarettir. Kişinin büyük bir hastalığa yakalanacağına, bu hastalığın çok zor geçeceğine delalet eder.


Rüyada Uzun Boylu Olduğunu Görmek

Boyunuzu olduğunuzdan daha uzun, vücudunuzu daha güçlü kuvvetli ve iri görmek ömrünüzün uzamasına işaret eder. Ayrıca şerefli ve dürüst bir yaşam süreceği şeklinde de yorumlanmıştır.


Rüyada Boyunun Kısaldığını Görmek

Olduğunuzdan daha kısa, daha cılız, güçsüz ve kuvvetsiz şekilde gördüyseniz mal ve mülk kaybı manasına gelir. Kişi evini barkını satmak durumunda kalabilir, işinden olabilir, dükkanı varsa iflas edebilir diye yorumlanır.


Rüyada Vücutta Eksiklik Görmek

Gerçek hayatta da eksiklik demektir. Hem maddi hem de manevi açıdan bir takım kayıplara uğrayacak diye rivayet edilir.


Rüyada Kendini Hayvan Olarak Görmek

Bu durum çeşitli hayvanlara göre farklı yorumlanır. En çok görülen hayvanları şöyle sıralayabiliriz kendini maymun olarak görmek, bir cezaya maruz kalacağına, kendini kurbağa olarak görmek ise ibadetlerine daha dikkat edeceğine, koyun,inek gibi insanlara faydalı bir hayvan olarak görmek hayırlı gelişmelere yorumlanır.


Rüyada Vücudunu Karşı Cins Olarak Görmek

Bu alçaklığa ve hakarete uğrayacağını ve fakirlik yaşayacağına işaret eder. Bir kadın rüyasında kendini erke vücuduyla görüyor ve başka bir kadın ile evleniyorsa çok şaşıracağı bir sürpriz yaşayacağına yorumlanır.


Rüyada Hamileyken Erkek Organı Görmek

Halime olan kadın kendinde erkek organı görüyorsa çocuğun cinsiyetinin erkek olacağı şeklinde yorumlanır. Erkek için rüyada kadın cinsel organı görmek toplum içinde küçük düşürüleceği manasına gelir.


Rüyada Hayvan Uzvu Görmek

Vücutta her hangi bir organın yerine başka bir hayvana ait organ ya da uzuv görülmesi hayırlı bir gelişme olacağına işarettir. Kişinin iş hayatında büyüyeceğine, maddi sorunlarının biteceğine, rahata ereceğine rivayet eder.


Rüyada Birinin Değiştiğini Görmek

Rüya sahibinin hayatında büyük bir değişikliğe gideceği demektir. Kişinin yaptığı bu değişiklikten pişman olacağına delalet eder.


Rüyada Fiziğini Güzel Görmek

Rüyada fiziğini güzel görmek, rüya sahibinin gerçek hayatta fiziğine önem verdiğine işaret eder. Fakat kişinin fiziğini güzelleştirmek için fazla çaba göstermediğine rivayet eder.


Rüyada Vücudun Sarkması

Rüyada vücudun sarkması, rüya sahibinin gezmeyi çok sevdiğine rivayet eder. Kişinin dostlarını alarak uzun bir yolculuğa çıkacağına işaret etmektedir.

Neoldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum