Rüyada Volkan Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada volkan görmek neyin işaretidir? Rüyada volkan patlaması görmek ne manaya gelir? Rüyada volkan görmek ne manaya gelir? Rüyada görülen volkan nasıl yorumlanır? Volkanın patlaması iyi midir? İşte cevaplar...
Rüyada Volkan Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Volkan Görmek

Rüyada Volkan Görmek

Rüyada volkan görmek, genelde iyi şekilde yorumlanmaz. Rüya tabirlerinde volkan kelimesinin manası tehlikedir. Genel kanı bu yöndedir. Rüyasında volkan gören kimse için iş hayatında yapacağı bir hatalı davranış sebebiyle başına sorun alacağı ve üzüntü duyacağına delalet eder.

Diğer bir grup rüya yorumcusuna göre rüyada görülen volkan; aşk ve coşku olarak yorumlanır. Eğer genç bir erkek ya da kadın ise büyük bir aşka tutulacağına işarettir fakat bu aşk sonunda mutluluk görünmemektedir. Daha olgun yaştaki ve evli kişiler için ise gönülsüz olarak iş ya da başka bir sebeple çevre değiştireceği şeklinde yorumlanır.

Başka bir grup yorumcu tarafından rüyada görülen volkanın manası; şiddetli kavgalar, boşanma, iş hayatında kötü gidişat ve zorlu bir süreç olarak belirtilmiştir. Bu yorumculara göre yanardağ tehlikelidir ve rüyada yanardağ gören kişi eş, dost ve akrabaları gibi yakın çevresine zarar verir ve tepki görür şeklinde yorumlanır.


Rüyada Volkan Patladığını Görmek

Rüyada volkan patlaması görmek, sıkıntıya yorulur. Rüyada patlayan volkan büyük kavgaların ve küslüklerin işaretidir. Hele ki büyük bir gürültü ile patlayan volkan, büyük sorunların çıkacağına ve işlerin karışacağına işarettir. Rüya tabiri yorumcularına göre rüyada volkan patladığını görmek, eğitim hayatında yaşanan sorunların işaretidir.


Rüyada Volkanın Lav Püskürttüğünü Görmek

Rüyada volkanın lav püskürtmesi, iş yerinde yöneticileri tarafından pek beğenilmeyen biri olduğuna ve kariyerindeki gidişatın kötü olduğuna işarettir. Rüyada volkanın lav püskürttüğünü görmek, kötü olaylardan kurtulamamaya, günah işlemeye ve zor günler yaşamaya alamet etmektedir.

ruyada-volkan-gormek.jpg

Rüyada volkan görmek, kişinin sıkıntılı bir hayatı olacağı demektir. Rüya sahibinin ya iş hayatında yada sosyal hayatında çeşitli sorunlar yaşayacağı çevresinde yakın gördüğü insanlar tarafından zarara uğrayacağı anlamına gelir.


Rüyada Volkandan Çıkan Lavlardan Kaçtığını Görmek

Rüyada volkandan çıkan lavlardan kaçmak, iş hayatındaki kötü gidişin çökme noktasında olduğunu gösterir. Neredeyse kovulmak ya da istifa etmek üzere olunacağına yorumlanır. Rüyada volkandan çıkan lavlardan kaçmak, hayırlı projelere yorulur.


Rüyada Volkandan Alev Topu Çıktığını Görmek

Rüyada volkandan alev topu çıktığını görmek, hayırdır. Eğer çıkan alev topu parlak turuncu renkteyse ve göğe doğru yükselmişse bu durum makam ve para manalarına gelir. Kişinin başarılı işler yapacağına rivayet eder.


Rüyada Volkanın Duman Püskürttüğünü Görmek

Rüyada duman püskürten volkan sıkıntı demektir. Rüya sahibinin ailesinden ve çevresindeki insanlardan tepki alacağına yorulur. Rüyada volkanın duman püskürtmesi, rahat edilen bir döneme girmeye ve saygın bir pozisyona yükselmeye delalettir.


Rüyada Volkandan Korktuğunu Görmek

Rüyada volkandan korkmak, yakın arkadaşlarla veya yakın akrabalarla tartışılacağı şeklinde yorumlanır. Kişinin çok mutsuz olacağı anlamına da gelir. Rüyada volkandan korkmak, kişinin çok başarılı birisi olduğuna alamet eder.

Neoldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.