Rüyada Vajina Görmek Ne Demek?

Rüyada vajina görmenin anlamı ve manasını yazımızda bulabilirsiniz. Değerli tabircilerin ifadeleri burada.
Rüyada Vajina Görmek Ne Demek?

Rüyada Vajina Görmek

Rüyada vajina görmek, kişinin maddi anlamda hiçbir sıkıntı yaşamayacağına işaret eder. Rüya sahibinin rüyasında vajina görmesi, kişinin para biriktirmeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada Vajina Görmek

Rüyada Vajinadan Değerli Mücevherat Çıkması

Rüya sahibinin rüyasında vajinadan değerli mücevherat çıktığını görmesi hayırlı yorumlanmaktadır. Eğer rüyada böyle bir olay ile karşılaştıysanız çocuğunuzun gelecekte bilgili ve kültürlü bir insan olacağı manasına gelir.

Rüyada Vajinanızın Başkası Tarafından Görülmesi

Rüya sahibinin rüyasında vajinanın başkası tarafından görüldüğünü görmesi iyiye yorulmaktadır. Vajinanızı tanıdığınız birisi görüyorsa, bu kişi tarafından bir iyilik göreceğiniz manasına gelir.

Rüyada Vajinada Kan Görmek

Rüyanızda zamansız adet olduğunuzu ya da doğrudan kan olduğunu görmek hayırlara vesiledir. Bu rüya sizden para götüren zararlı bir alışkanlığınızı bırakacağınız manasına gelmektedir.

Rüyada Vajinadan Ateş Çıktığını Görmek

Rüyada vajinadan ateş çıktığını görmek çocuklarınızla alakalı bir durumu işaret etmektedir. Rüya sahibinin rüyasında vajinadan ateş çıktığını görmesi çocuklarınızın gezmeyi seven kişiler olacağına yorulur.

Rüyada Vajinadan Balık Çıktığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında vajinadan balık çıktığını görmesi kız çocuğunuzun olacağını müjdeleyen durumlardan birisidir.

Rüyada Vajinadan Su Geldiğini Görmek

Rüyada vajinadan su geldiğini görmek hayırlı bir duruma işaret eder. Rüyadaki su saf ve temiz ise hayırlı ve vefalı bir evlat sahibi olacağınıza delalettir. Eğer su bulanık ise hayırsız evlat olacağına yorulur.

Rüyada Vajinada Yara Görmek

Rüyada vajinada yara görmek maddi açıdan olumlu günlere gireceğinize delalet eder. Rüya sahibinin rüyasında vajinasında oluşan yara beklemediğiniz yerden gelecek maddi kazanca işarettir. Bir diğer tabiri de etrafınızdaki sahte arkadaşlarınızın olduğudur.

Rüyada Erkeğin Vajinası Olduğunu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında erkeğin vajinası olduğunu görmesi hayırsız durumlara yorulmaktadır. Böyle bir durumda gördüğünüz erkeğin kalabalık bir yerde ya da toplum içinde rezil olacağı şekline işaret eder.

Rüyada Vajinada Fare Görmek

Rüya sahibinin rüyasında vajinada fare görmesi olumsuz bir durumu belirtir. Bu durumda kişinin hayırsız bir kız çocuğu olacağı manasına gelir.

Rüyada Vajina Yerine Penisinizin Olduğunu Görmek

Rüyada vajina yerine penisinizin olduğunu görmek erkek çocuğunuz olacağına işarettir. Bu rüya sahibinin işlerini yoluna koyacağına rivayet eder.

Rüyada Cinsel İlişki Sırasında Vajina Görmek

Kişinin rüyasında cinsel ilişki sırasında vajina görmesi, rüya sahibinin maddi anlamda çok değerli bir hediye alacağına alamet eder. Rüya sahibinin rüyasında cinsel ilişki sırasında vajina görmesi, kişinin iş hayatında daima başarılı olacağına delalet eder.

Rüyada Yakınının Vajinasını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında yakınının vajinasını görmesi, kişinin bundan sonraki hayatında daima mutlu olacağına yorumlanır. Kişinin rüyasında yakınının vajinasını görmesi, rüya sahibinin ailesiyle iyi anlaşacağına rivayet eder.

Rüyada Vajina Öptüğünü Görmek

Rüyada vajina öptüğünü görmek, rüya sahibinin çıkarları için sevmediği bir insana güzel sözler söyleyeceğine işaret eder. Rüya sahibinin rüyasında vajina öptüğünü görmesi, kişinin çıkarları peşinde koşacağına delalet eder.

Rüyada Kendi Vajinanın Başkası Tarafından Öpüldüğünü Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kendi vajinasının başkası tarafından öpüldüğünü görmesi, kişinin çevresi tarafında çok büyük ihanete uğrayacağı anlamına gelir. Ayrıca bu rüya kişinin çevresindeki insanlara çok dikkat etmesi gerektiğine yorumlanır.

Rüyada Vajinada Kıl Görmek

Kişinin rüyasında vajinada kıl görmesi, rüya sahibinin işlerinin kapanacağına ve sevdiği kimselerden birinin yaptığı hata yüzünden başının ağrıyacağına işaret eder. Bazı tabircilere göre ise kişinin sağlığının ve sıhhatinin yerinde olacağına delalettir.

Rüyada Vajina Temizlediğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında vajina temizlediğini görmesi, kişinin yakın zamanda müjdeli haberler alacağına rivayet eder. Kişinin rüyasında vajina temizlediğini görmesi, rüya sahibinin maddi anlamda ferahlayacağı anlamına gelir.

Rüyada Vajinaya Dokunduğunu Görmek

Rüyada vajinaya dokunduğunu görmek, rüya sahibinin hayatına yeni bir yön vereceğini ve yeni insanlarla tanışacağını işaret eder. Ayrıca bu kişinin bir konu hakkında çevresinden yardım isteyeceğine de yorulmaktadır.

İlginizi Çekebilir
Rüyada Meme Görmek Ne Anlama Gelir?Rüyada Çıplak Görmek Ne Anlama Gelir?

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.