Rüyada Vadi Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada vadi görmenin manası nedir? Rüyada görülen vadi ne anlamlara yorulur? Rüyada vadi gören kimseler için bunun manası ve yorumlarını şöyle sıralayabiliriz:
Rüyada Vadi Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Vadi Görmek

Rüyada vadi görmek, hem iyi hem de kötü anlamlar içerebildiğine yorulur. Bu rüyanın nasıl geliştiğine göre delalet eder. Rüyada görülen vadi aşağıdaki şekillerde yorumlanabilir;


Rüyada Vadiye İnmek

Rüyada bir vadiye yani aşağı doğru iniyorsanız bu iniş maddiyat ile doğru orantılı bir iniş olacağına işarettir. Yani maddi sıkıntıya ve kayba neden olacak şeyler olacağı manasına gelir. Rüyada vadiden çıktığı görmek ise çukurdan düzlüğe çıkmak yani maddi olarak rahatlığa kavuşacağınız anlamına gelir. Rüyada vadiye inmek, rüya sahibinin Allah yolunda ilerleyeceğine işarettir.


Rüyada Yeşil vadi Görmek

Gördüğünüz vadide yemyeşil çimler ve etrafta yine yemyeşil ağaçlar var ise bu huzur bulacağınıza ve mutlu olacağınıza işarettir. Bu güzellikler içinde koşturuyor ve eğleniyorsanız seçimlerinizin doğru olduğunu ve ömür boyu mutlu olacağınız şeklinde yorumlanır.


Rüyada Çıplak Vadi Görmek

Rüyanızda gördüğünüz vadide ağaç yoksa ve tepeler çorak bir görünümdeyse bu sıkıntıya işarettir. Yaşayacağınız olaylar karşısında üzüntü çekeceğinizi ve ruhsal anlamda etkileneceğinizi gösterir.


Rüyada Kayalık Vadi Görmek

Vadi eğer dik ve sarp kayalıklardan oluşuyorsa vadiden çıkmak için nasıl mücadele etmeniz gerekiyorsa aynı şekilde yaşantınızda karşılaşacağınız zorluklara işarettir. Geçim sıkıntısı ya da büyük borcun altına girileceği şeklinde de yorumlanır.


Rüyada Derin Vadide Sıkışmak

Vadinin duvar gibi dik yamaçları var ise hapse düşmeye işaret eder. Vadinin derin olması ruhsal ve maddi anlamda sıkıntı yaşanacağına işarettir.  Rüyada derin bir vadide sıkışmak, kötülüklerle uğraşmaya ve sorunlarla yüzleşmeye delalet eder. Kişinin günah işleyeceğine, dostları tarafından ihanete uğrayacağına alamettir.


Rüyada Vadide Ev Yapmak

Güzel bir vadide evinizin olduğunu görmek, kişinin suların aktığı yeşil bir yerde yaşamak zengin bir arkadaşa sahip olacağınıza ve bu arkadaşın size yardım edeceği manasına gelir.


ruyada-vadi-gormek-001.jpg

Rüyada vadi görmek, işinde en iyisi olup, en büyük unvanı almaya, başarıya, mutluluğa, bol kazanca, ziyade olacak nimete ve dünya yaşamından yana aradığını bulmak demektir. Rüya sahibinin istediği kadar mal mülk sahibi olacağı anlamına da gelir.


Rüyada Vadide Kaybolmak

Vadi içinde kaybolduysanız ve yönünüzü bulamıyorsanız kimi kaynaklara göre bu durum kötülüklere işarettir. Rüyada vadi içerisinde kaybolmak, yakın zaman içerisinde maddi olarak batmaya yorulur.


Rüyada Derin Vadi Görmek

Rüyada derin vadi görmek, işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına delalet eder. Rüyada derin bir vadi görmek, rüya sahibinin çok başarılı birisi olacağına işaret etmektedir.


Rüyada Karanlık Vadi Görmek

Rüyayı gören kişinin hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağı anlamına gelir.


Rüyada Vadide Yürüdüğünü Görmek

Kişinin iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeyeceğine işaret eder. Rüyada vadide yürümek, rüya sahibinin büyük sıkıntılar çekeceğine, daha sonra feraha erip sorunlarının sona ereceğine işaret eder.

Neoldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum