Rüyada Ustura Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada ustura görmek ne manaya gelir? Rüyasında ustura gören kimse için rüya yorumu nasıl yapılır? Rüya tabirleri kitaplarından ve rüya sözlüğü yorumcularından derlediğimiz haberimiz sizlerle...
Rüyada Ustura Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Ustura Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada ustura görmek, erkek çocuk manasına gelir. Rüyasında ustura gören kimse için rüya yorumu, evliyle ve eşi hamileyke erkek çocuğu olacağına müjdedir. Kişi bekar ise evlendiği zaman erkek evlat sahibi olacağı müjdesidir. Rüya yorumcularının kimilerine göre rüyada ustura görmenin manası kin tutmak demektir. Bu yorumculara göre rüyada görülen ustura kin, nefret ve üzüntüye delalet eder.

Rüya tabiri kitaplarında rüyada ustura görmek hakkında ayrıca şu ifadelere yer verilmektedir:


Rüyada Ustura Görmek

Erkek çocuk manasına gelir. Kimi rüya yorumcularına göre kin, nefret ve üzüntü manasına gelir.


Rüyada Ustura İle Tıraş Olmak

Rüya sahibini istenen şeyin tamamlanamayacağını ve yarım kalacağını delalet eder.

ruyada-ustura-gormek.jpg

Rüyada ustura görmek, kişinin iş hayatında bol para kazanacağı demektir. Rüya sahibinin uzun bir aradan sonra rahata kavuşacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, aile yaşantısının normale döneceği anlamına gelmektedir.

Rüyada Ustura İle Bir Şey Kesmek

Ustura ile bir cisim kestiğini gören kimse için beklentilerinin boşa olacağı ve işlerinin ters gideceği yorumu yapılır.


Rüyada Ustura İle Et Kesmek

Ustura ile eti parçaladığını gören kimse için bu dilini tutması gerektiğine yorulur. Diliyle çok kimsenin canını yaktığı yorumu yapılır.


Rüyada Ustura İle Yaralanmak

Rüya sahibinin rüyasında ustura ile yaralandığını görmesi kişinin iş hayatında zarara uğrayacağına delalet eder. Zorlu bir süreç içerisine gireceğine delalet eder.


Rüyada Ustura İle Saç Kesmek

Rüyasında ustura ile saç kestiğini gören kişinin uzun yıllar tanıdığı ve güvendiği birinden kazık yiyeceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına rivayet eder.


Rüyada Ustura İle Kovalanmak

 Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyasında ustura ile kovalandığını görmesi kişinin sıkıntılar ve belalar ile baş başa kalacağına, bu durumdan ailesinin yardımıyla çıkacağına yorumlanmaktadır.


Rüyada Ustura İle Kavga Etmek

Rüya sahibinin zor günler geçireceğine, ailesi ile arasında tartışmalar yaşayacağına, bu tartışmalar yüzünden mutsuz ve huzursuz olacağına delalettir.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.