Rüyada Tüy Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada tüy görmek ne manaya gelir? Rüyasında tüy aldığını gören kimse için rüya yorumu nasıl yapılır? Rüya tabirlerinde rüyada tüy yolmak hakkında ne yazıyor? İşte cevaplar...
Rüyada Tüy Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Tüy Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada tüy görmek, yaptığı yatırımlar ve atıldığı işlerde başarılı olacağına yorulmaktadır. Rüya sahibinin mal ve mülk sahibi olacağına, başarılı işler yapacağına, ailesi ile arasında güçlü bir bağ olacağına delalet etmektedir.

Rüya sözlüğü yazarlarının kimilerine göre rüyada tüy görmenin anlamı sıkıntıların hafiflemesidir. Bu yorumculara göre rüyasında tüy gören kimsenin çektiği dertler yavaş yavaş azalır. Sıkıntıları azaldığı zaman kişinin üstündeki ağır ruhsal yük kalkar ve kişi daha mutlu, daha huzurlu yaşar. 

Rüya tabirleri kitaplarında rüyada tüy görmek hakkında ayrıca şu ifadeler yer alır:


Rüyada Tüy Görmek

Tüy gören kimse başarılı olur. Başarıyla birlikte kazancı artar ve mal-mülk sahbi olur. Kimi yorumculara göre ise rüya sahibinin çektiği sıkıntılar hafifler. Bu hafifleme ile birlikte daha mutlu ve huzurlu günlere adım adım ilerler.

Rüyada tüy görmek

Rüyada tüy görmek, kişinin iş hayatında bol kazanç elde edeceği demektir. Rüya sahibinin büyük yatırımlar yapacağı, ailesine daha iyi bir gelecek sunacağı anlamına gelmektedir.

Rüyada Tavuk Tüyü Görmek

Tavuk tüyü gören kimse zaman kaybı manasına gelir. Üzerinde uğraştığınız işin boşuna vakit ve nakit kaybettiren işlerden olduğu yorumu yapılır. Rüyada tavuk tüyü görmek iş hayatında çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, rakiplerini yenilgiye uğratacağına ve maddi konuda ciddi bir artış göstereceğine rivayet etmektedir.


Rüyada Tüy Almak

Ya da rüyada tüy koparmak, kötü günlerin geride kaldığına işarettir. Bundan sonra daha huzurlu ve mutlu olacağınız günlerin geleceğini müjdeler. Rüyada tüy görmek başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına delalet eder.


Rüyada Tüylenmek

Rüyada tüylendiğini gören kimse için rüya tabiri sıkıntı ve yolunda gitmeyen işler demektir. Kimi yorumcuya göre ise rüyada tüylerin uzaması tam tersine hayırlıdır. İyi işler ortaya koymaya ve takdir kazanmaya işarettir.


Rüyada Kuş Tüyü Yastık Görmek

Kuş tüyü yastık yahut kuş tüyü mont görmek sizi düşmanlarınızdan koruyan ve rakiplerinize karşı destekleyen dostlara işarettir. Dostlarınız yardımıyla daha rahat ve keyifli günler geçireceğinize yorumlanır.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum