Rüyada Turna Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada turna görmek ne manaya gelir? Rüyasında turna gören kimse için rüya yorumu nasıl yapılır? Rüya tabirleri kitaplarında turna görmek hakkında neler yazar? İşte cevaplar...
Rüyada Turna Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Turna Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada turna görmek, zayıf ve fakir kimselere yorulur. Rüya yorumcularına göre rüyasında turna gören kimse için gücünü kaybedecek yorumu yapılır. Bu yoruma göre kişi sağlamsa hastalık çıkabilir, zaten hasta ise hastalık ağırlaşabilir denir. Yorumculara göre rüyada turna görmenin diğer anlamı fakirliktir. Rüya sahibi için fakirliğe işaret eder. Eğer kişi harcamalarına dikkat etmezse yahut hesaplamasını doğru yapmadan işe kalkışırsa durumu çok daha kötü vaziyete geleceğine delalet eder.

Bazı rüya yazarlarının kimine göre rüyada turna görmenin manası yolculuk demektir. Rüyasında turna gören kimsenin uzak bir yere yolculuğa çıkacağı belirtilir. Bu yolculuk gezi değil, bir amaç için çıkılan yolculuktur. İş seyahati yahut düğün gibi sebeplerle olabilir denir.

Rüya tabirleri kitabında rüyada turna kuşu görmek hakkında ayrıca şu ifadeler yer almaktadır:


Rüyada Turna Görmek

Zayıflık ve fakirlik manalarına gelir. Rüya sahibi için uyarıdır. Kendine ve harcamalarına dikkat etmezse güçsüz ve fakir düşeceği rivayet edilir. Kimi yorumcu rüyada turna görmek yolculuk manasına gelir der. Bu yolculuk gezi için değil, zorunlu yapılacak bir yolculuk olacaktır.


Rüyada Turna Kuşu Yakalamak

Borçlardan kurtulmaya ve mal sahibi olmaya işarettir. Kimi yorumcuya göre çocuk isteyen kimseler varsa turna kuşu çocuk müjdesidir demiştir. 


Rüyada Turna Sürüsü Görmek

Turna sürüsü görmek kötü olaylara gebedir. Hırsızlığa, uğursuzluğa ve mal kayıplarına yorumlanır.


ruyada-turna-gormek.jpg

Rüyada turna kuşu görmek, yakında sevdikleriniz ile uzun süredir planını yaptığınız bir yolculuğa çıkacağı demektir. Hatta bu yolculuk planı bir süredir hayallerinizde olan bir yolculuk olabileceği anlamına gelmektedir.


Rüyada Uçan Turna Görmek

Rüyada uçan turna görmek, kişinin çok iyi niyetli insanlarla tanışacağı ve dostluk kurmak anlamına gelir. Belki bir seyahatte tanışacağınız kişilerle uzun soluklu arkadaşlık kuracağınıza rivayet eder.


Rüyada Turna Eti Yediğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında turna eti yediğini görmesi, kişinin uzun süredir hayalini kurduğu bir isteği yakında gerçek olacağı demektir. Hatta beklediğinizden de acele gerçekleşebilir. Belki bir haber vaktinden daha kısa sürede gelebilir. İş başvuru ya da sınav gibi sonuçlar çabuk elinize ulaşabileceğine delalet eder.


Rüyada Turna Kuşu Beslediğini Görmek

Kişinin rüyasında turna kuşu beslediğini görmesi, kişinin helal yoldan daha çok para kazanacağına alamettir.


Rüyada Telli Turna Görmek

Rüyada telli turna görmek, kişiye birinden acı bir haber geleceğine işarettir.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.