Rüyada Tövbe Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada tövbe görmek ne manaya gelir? Rüyasında tövbe eden kimse bu rüyayı nasıl yorumlamalıdır? Rüya tabirleri kitaplarında tövbe etmek hakkında neler yazıyor? İşte cevaplar...
Rüyada Tövbe Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Tövbe Görmenin Anlamı ve Rüya Tabiri

Rüyada tövbe görmek, duanın kabul olması ve helal mal anlamlarına gelir. Rüya yorumcuları, rüyasında tövbe eden kimse hakkında dularının kabul olacağını ve olmasını arzu ettiği şeylerin gerçekleşeceğini rivayet eder. Ayrıca rüyada tövbe etmek, rızkın artmasına ve helal kazanca işarettir.

Kimi rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada tövbe etmenin manası, evlat müjdesi ve kötülüklerden kurtulmaktır. Evli kimse rüyasında tövbe ettiğini görüyorsa çocuğu olur denir. Bu yorumculara göre rüyada tövbe istiğfar etmek belalardan ve sıkıntılardan kurtulmaktır. Rüya sahibi hapisteyse ya da hapis hayatı yaşıyorsa bundan kurtulur, borcu varsa öder, yakasını bırakmayan insanlar varsa onlardan uzaklaşır ve rahata erer. Kısaca bu rüyanın tabiri huzura ereceği şeklindedir.

Rüya tabiri kitaplarında rüyada tövbe okumak hakkında ayrıca rüyada ağlayarak tövbe etmek başlığı geçer. Ağlayarak tövbe eden kimsenin duası kabul olur. Yaptığı günahlardan büyük pişmanlık duyan ve ağlayarak bir daha yapmayacağına söz veren kimse Allah' ın sevdiği kullardan olur. Çok pişman olan kimse ve içten tövbe eden kimsenin günahları gerçekte de affolur. Hem gerçekte hem de rüyada mutluluk ve huzur bulur.

Rüya tabircileri tövbe hakkında genelde olumlu yorumlarda bulunmuşlardır fakat rüyada görülen tövbe hususunda bir durum vardır ki manası şerdir. O da rüyada bozulan tövbedir. Rüya tövbe bozmak hem maddi hem de manevi kayıp manasına gelir. Kimi yorumculara göre rüyada tövbesini tutmayan kimse başınıza gelecek işlere ya da istediğiniz gibi gitmeyecek olaylara işarettir. Tövbe bozduğunu gören kimse dikkatli olmalıdır denir.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum