Rüyada Tosbağa Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada tosbağa görmek ne manaya gelir? Rüyasında tosbağa gören kimse için rüya tabiri nasıl yapılır? Cevaplar, rüya tabirleri kitaplarından derlediğimiz haberimizde...
Rüyada Tosbağa Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Tosbağa Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada tosbağa görmek, güzel bir kadın şeklinde yorumlanır. Bu rüya, beğenilmek ve ün sahibi olmak için çaba harcayan alımlı ve çekici bir kadına işaret eder. Tosbağa görmek, aynı zamanda alim ve zenginliğe delalet eder.

Tosbağa gören kimsenin parayla yahut bilgiyle işi olur. Rüyada tosbağa görmenin manası, başka yorumculara göre ise farklılık göstermektedir. Kimi rüya sözlüğü yazarı, bu rüyayı dedikodu, sır ve kurnazlık manasına gelmektedir. Bu yorumculara göre rüyasında tosbağa gören kimsenin arkasından dedikodu yaparlar, sırlarını açık ederler denir. Rüya tabirleri kitaplarında rüyada tosbağa görmenin anlamı ayrıca şu şekillerdedir.


Rüyada Evde Tosbağa Görmek

Kişinin rüyasında evde tosbağa görmesi, eve gelen tosbağa eski dost demektir. Rüya sahibinin dostları ile birlikle güzel vakit geçireceği anlamına gelmektedir.


Rüyada Yavru Tosbağa Görmek

Kişinin rüyasında tosbağa yavrusu görmesi, aile içerisine yeni bir bireyin katılmasına ya da mutlu bir izdivaç yapmaya delalet eder.


tosbaga.jpg

Kişinin rüyasında tosbağa görmesi, kötüye giden işler olduğu demektir. Kişi büyük maddi ve manevi kayıplar yaşayacağı, varlıklı bir arkadaş edineceğiniz ve bir yakınınızın vefat edeceği anlamlarına gelmektedir. 


Rüyada Su Tosbağası Görmek

Kişinin rüyasında su tosbağası görmesi, genelde vefa olarak yorumlanmaktadır. Ayrıca su kaplumbağası mutlu ve sağlıklı bir yaşam anlamına gelmektedir.


Rüyada Tosbağa Yakalamak

Rüya sahibinin rüyasında tosbağa yakaladığını görmesi, şans anlamına gelir. Kişinin işlerinin düzeleceğine, güzel kısmetlerin önüne çıkacağına delalet eder.


Rüyada Tosbağa Beslemek

Kişinin rüyasında tosbağa beslediğini görmesi, yeni edindiği bir arkadaşı sayesinde tüm kötü alışkanlıklarından kurtulacağına delalet etmektedir.


Rüyada Tosbağa Öldürmek

Rüya sahibinin rüyasında tosbağa öldürdüğünü görmesi, elden kaçan fırsatlar manasına gelir. Fırsatların iyi değerlendirilemeyeceğine işarettir. Rüyada arabayla tosbağa ezmek de aynı manaya gelir.


Rüyada Tosbağa Sürüsü Görmek

Kişinin rüyasında tosbağa sürüsü görmesi, çevreden darbe yiyeceği, işlerinin bozulacağı ve bu sebepten işten kovulacağı anlamına gelmektedir.

► Rüyada Kaplumbağa Görmek Hakkında daha fazla bilgi için...


Rüyada Tosbağa Yumurtası Görmek

Rüya sahibinin rüyasında tosbağa yumurtası görmesi, kişinin işlerini yavaşlattıktan bir süre sonra karlarını toplayacağına yorulur.


Rüyada Oyuncak Tosbağa Görmek

Kişinin rüyasında oyuncak tosbağa görmesi, işlerinin iyiye gittiğine ve bu işleri sonunda bol kazanç alacağına yorumlanmaktadır.


Rüyada Siyah Tosbağa Görmek

Rüya sahibinin rüyasında siyah tosbağa görmesi, sıkıntılı günler yaşayacağına delalet etmektedir.


Rüyada Tosbağa Ölüsü Görmek

Rüyada tosbağa ölüsü görmek, kişinin iş hayatında önemli gelişmeler olacağına işaret etmektedir. Bazı yorumculara ise rüyada tosbağa ölüsü görmek, hayal ettiğiniz duruma gelemeyeceğiniz anlamlarına gelmektedir.


Rüyada Tosbağa Yediğini Görmek

Kişinin rüyasında tosbağa yediğini görmesi, hayata yeni bir başlangıç yapacağına, yeni bir iş kuracağına alamet etmektedir.


Rüyada Tosbağa Sevdiğini Görmek

Rüyada tosbağa sevdiğini görmek, kişinin iyi niyetlerine karşı hakkında kötü düşünenler olduğuna delalet etmektedir.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum