Rüyada Torba Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada torba görmek ne manaya gelir? Rüyasında torba gören kimse için rüya tabiri nasıl yapılır? Merak ettiğiniz sorular ve cevapları rüya tabirleri kitaplarından derlediğimiz haberimizde...
Rüyada Torba Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Torba Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada torba görmek, yolculuk ve başarıya yorulmaktadır. Rüyasında torba gören kimse için yakın zamanda yolculuk yapacağı rivayet edilir. Bazı yorumcular ise rüya sahibinin başarılı olacağı girişimlere işarettir der. Kişinin engellerle ve zorluklarla karşılaşsa da başarıya ulaşacağı ve para kazanacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Torba Görmek

Genel manada yolculuk ve başarı gibi anlamları vardır. Torbanın niteliğine ve dolu olup olmadığına göre farklı manalara gelmektedir.


torba-resmi.jpg

Rüya sözlüğü yorumcularının kimilerine göre rüyada torba görmenin manası, nasıl görüldüğüne göre değişmektedir. Eğer torba güzel ve sağlam ise olumlu manalara gelirken, yırtık ve eskimiş torba görmek olumsuz demektir. Ayrıca torbanın dolu olup olmadığına ve yapıldığı malzemeye göre farklı anlama gelmektedir.


Rüyada Boş Torba Görmek

Rüya sahibinin rüyasında boş torba görmesi, üzüntülerden ve sıkıntılardan kurtulmak demektir. Hafifleyen çanta ruh halinizi de hafifletecektir.


Rüyada Para Dolu Torba Görmek

Rüya sahibinin rüyasında para dolu torba görmesi,Torbaya para koymak ya da torba dolusu para görmek maddi imkanların artışına işaret eder. Eğer torba sağlamsa para kazanılacak demektir. Yırtık torbaya para koymak zarar demektir. Torba dolusu altın görmek de aynı manaya çıkmaktadır.


Rüyada Yırtık Torba Görmek

Rüya sahibinin rüyasında yırtık torba görmesi, eskimiş ve yıpranmış torba size para kaybettirecek iş demektir. Yapacağınız işlerde ve yatırımlarda dikkatli olmanız gerektiği manasına gelir.


Rüyada Naylon Torba Görmek

Rüya sahibinin rüyasında naylon torba görmesi, hane halkı arasında çıkacak tartışmanın çok uzun sürmeyeceğine ve sona ereceğine işarettir.


Rüyada Kumaş Torba Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kumaş torbası görmesi dedikodu demektir. Arkanızdan söylenen sözler kulağınıza gelecek ve bunları duymak size biraz üzüntü verecek denir.


Rüyada Kağıt Torba Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kağıt torba görmesi, kimse için gereksiz para harcamaya işarettir. Kağıt ya da karton torba gören kimse maddi durumuna dikkat etmelidir.

 

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.