Rüyada Tıraş Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada tıraş olmak ne manaya gelir? Rüyasında saç tıraşı olduğunu gören kimse için rüya yorumu nasıl yapılır? Rüya tabiri kitaplarında rüyada tıraş olmak hakkında hangi ifadeler yer alır? Cevaplar haberimizde...
Rüyada Tıraş Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Tıraş Olmanın Anlamı ve Yorumu

Rüyada tıraş olmak, yorumculara göre çok farklı manalara yorulur. Yorumcuların hemfikir olduğu görüşe göre rüyada tıraş olduğunu görmek risk ve uğursuzluktur. Bu yorumculara göre rüyasında tıraş olan kimse boyundan büyük işlere girer, büyük riskler alır, kendini tehlikeye atar, başına musibet alır ve uğursuzluklarla uğraşır yorumu delalet eder.

Görüldüğü üzere pek de hayırlı olmayan bu konu aslında çok genel olduğu için tıraş olmanın çeşitlerine göre ne manalara geldiğini aşağıda başlıklar halinde anlatacağız. Rüyada tabiri kitaplarında yazan ve yorumcuların dile getirdiği üzere rüyada tıraş görmenin manası şöyledir:


Rüyada Saç Tıraşı Görmek

Rüyada saç kesmek uğursuzluk olarak yorumlanır. Saç kestiğini gören rüya sahibinin şansının ve kısmetinin kapanacağına işaret eder. Karşısına çıkan kötü kişilerin hayatını çıkmaza sokacağına ve işlerindeki bereketinin kaçacağı anlamına gelir.


Rüyada Berber Görmek

Rüyada berber görmek, rüya sahibinin huzurunun kaçacağına, tatsız ve kötü olaylarla karşı karşıya kalacağına alamet eder. Rüya sahibinin hak etmediği sözler işiteceğine ve çıkmaza gireceğine rivayet eder. Rüyada görülen berber sıkıntılı, kederli günlerin habercisidir.


Rüyada Çocuğunun Saçını Kesmek

Rüyada çocuğunun saçını kesen anne, çocuğunun önünü keserek onu hayallerinden uzaklaştırır. Çocuğun üzerine fazla titremeye ve bu davranışın ona zarar vereceğine yorumlanır.


ruyada-tiras-gormek.jpg

Rüyada tıraş görmek, kişinin kendisiyle ilgili çeşitli değişiklikler yapacağı demektir. Bazı tabircilere göre ise rüyada tıraş görmek, kişinin saçlarının ömür boyu beyazlamayacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Saç Kazıtmak

Saçını sıfıra vurmak günah işlemeye, hata yapmaya işaret eder. Sürekli kendisini düşünen ve insanlara karşı kötü düşünen bir adamın başına gelen felaketlere yorulur.


Rüyada Sakal Tıraşı Olmak

Fazla harcama sonucu darlık çekmeye işaret eder. Kişinin sakalını kesmesi, maddi sıkıntılı zor günlere delalet eder.

Rüyada sakal tıraşı görmek ile ilgili daha fazla bilgi almak için tıklayınız. 


Rüyada Yüzünü Kesmek

Rüyada tıraş olurken yüzünü kesen kimse için alınacak riskli kararların kötü sonuçlar doğuracağına işaret eder. Ortaya çıkan bu kötü sonuçlar para ve zaman kaybına neden olacaktır.


Rüyada Saç Tıraşı Olduğunu Görmek

Kişinin hayatıyla ilgili çeşitli değişiklikler yapacağına rivayettir. 


Rüyada Bıyık Tıraşı Olduğunu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında bıyık tıraşı olduğunu görmesi, kişinin bütün sıkıntılarından kurtulabilmek için çeşitli yollar deneyeceğine delalet eder.


Rüyada Ense Tıraşı Olduğunu Görmek

Rüyada ense tıraşı olduğunu görmek, kişinin maddi ve manevi anlamda rahata ereceği anlamına gelmektedir.


Rüyada Tıraş Makinesi Görmek

Rüya sahibinin dertlerine, sıkıntılarına, mutluluğuna, üzüntüsüne ortak olan birinin olduğuna işarettir.


Rüyada Başkasının Tıraş Olduğunu Görmek

Kişinin kötü yollara düşeceğine, başını derde sokacağına yorulur.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.