Rüyada Tımarhane Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada tımarhane görmek ne manaya gelir? Rüyada kendini tımarhanede gören kimse için rüya tabiri nasıl yapılır? Cevaplar, rüya tabiri kitaplarından derlediğimiz haberimizde...
Rüyada Tımarhane Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Tımarhane Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada tımarhane görmek, nasihat ve boş işlere yorulur. Rüya tabircilerinin görüşlerine göre rüyasında tımarhane gören kimse için boş işlerle uğraştığı ve vaktini boşa harcadığı söylenir. Bu boş işler yüzünden parasını da harcayan kimse için hatasının farkına varması gerektiği belirtilir. Ayrıca rüya gören kimse bir büyüğünden nasihat alacak yorumu yapılır. İş konusunda ya da başka hususlarda büyük sözü dinleyecek kimse için bu rüya hayırlı olacağına delalet eder.

Bazı rüya yazarlarının bazılarına göre rüyada tımarhane görmek, hapis ve hastalık manalarına gelir. Bu yorumcuların dediğine göre rüyasında tımarhanede olduğunu gören kimse hapse düşer. Kimi yorumcu ise tımarhanede olduğunu gören kimse için hastalık yorumu yapmış ve tımarhanenin aslında hastane olduğunu belirtmiştir.

Rüya tabiri kitaplarına rüyada tımarhane görmenin manası hakkında ayrıca şu ifadeler yer almaktadır:


Rüyada Tımarhane Görmek

Kimi yorumcuya göre nasihat alma, söz dinleme ve boş işlerle meşgul olma manalarına gelirken kimisi için hapse ya da hastaneye düşmek manalarına gelir.

ruyada-timarhane-gormek.jpg

Rüyada tımarhane görmek, hapis yatmaya ve hastalanmaya, rüyayı gören hasta ise hastalığı artar yada öleceği demektir. Tımarhaneye girmek ise elinizden para çıkacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Deliler Arasında Kaldığını Görmek

Rüyasında kendini delilerin arasında gören kimse hasta olur. Eğer rüyayı gören kimse hasta ise bu rüyanın ölüm manasına geldiği rivayet edilir.


Rüyada Tımarhaneden Kaçmak

Rüyada tımarhaneden firar ettiğini gören kimse çevrenizdeki birine yardımcı olacağınız manasına gelir. Yorumculara göre akıl hastanesinden kaçan kimse faydalı işlerle meşgul olur ve çevresine faydası dokunur.


Rüyada Tımarhaneye Yatmak

Delirdiğini ve tımarhaneye yatırıldığını gören kimse iş hayatında başarılı olur. Kimi yorumcu bu kimsenin bazı sıkıntıları olduğunu ve bu sıkıntıları atlatacağını rivayet eder.


Rüyada Akıl Hastası Görmek

Rüyada akıl hastası görmek, tek şekilde yorumlanmaz. Bir kişi eğer rüyasında gördüğü akıl hastasını tanıyorsa ya da tanıdığı bir kişiyi rüyasında akıl hastası olarak görüyorsa, o kişinin hayatında, herkes için faydalı olan, her imdada kulak veren, herkes için iyi bir şeyler yapmaya çabalayan, gönlü yüce ve bol olan biri var demektir.


Rüyada Akıl Hastası Olmak

Rüyasında akıl hastası olduğunu gören kişinin, kimseye benzemeyen, herkesten bağımsız düşünen ve özellikle de toplumdan bağımsız hareket eden kimse olduğu yorumu yapılır. Rüyayı gören kişinin en büyük şikayeti, kendisini ifade edecek demektir.


Rüyada Deli Olduğunu Görmek

Bir kişi rüyasında deli olduğunu görürse geleceği için çok hayırlı ve büyük bir adım atacağı demektir. Kişinin çevresindekilerin günlerce kendisini konuşmasına neden olacağı anlamına gelir.


Rüyada Deli Görmek

Rüyada deli görmek, çevre ve mekan değişikliğine delalet eder. Aynı zamanda rüya sahibinin hayatına girecek olan yeni kimselerin varlığına rivayet eder. 

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.