Rüyada Tevrat Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Tevrat görmek ne manaya gelir? Rüyasında Tevrat okuduğunu gören kimse için rüya yorumu nasıl yapılır? Rüya tabircileri rüyada Tevrat görmenin anlamı hakkında neler söyler? Cevaplar haberimizde...
Rüyada Tevrat Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Tevrat Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada Tevrat görmek, Hıristiyan ya da Musevi kimse ve yeniden buluşma manalarına yorulur. Rüya yorumcularının belirttiği görüşler dahilinde rüyada Tevrat gören kimse; Musevi ya da Hristiyan kimseler ile bir araya geleceğine delalet eder.

İş gereği ya da bir ortamda bu dine mensup kişilerle diyalog kurar. Bu yorumculara göre Tevrat görmek ayrıca uzun süredir görüşmediğiniz kimse ile görüşmek ve kaybedildiği sanılan şeyi tekrar bulmak ve sevinmek manalarına da gelir.

Rüya sözlüğü yazarlarının kimilerine göre rüyada Tevrat görmenin manası; yolculuk, büyük kimse ve kız çocuğu demektir. Rüyasında Tevrat gören kimse bu yorumcuların belirttiğine göre; uzak bir yere yolculuğa çıkar, yaşça büyük ve tecrübeli kimseye fikir danışır yahut onun sözünü dinler, evli ve çocuk istiyorsa kız çocuğu olur.

Tevrat gören kimse hakkında kimi yorumcu hainliğe uğrayacağını da belirtmiştir. Bir yakınınız sizi yolda bırakacak ve arkanızdan iş çevirecek demişlerdir.

Rüya tabiri kitaplarında rüyada Tevrat görmek hakkında ayrıca şu ifadeler yer almaktadır:


Rüyada Tevrat Görmek

Yorumcuların kimisine göre diğer dinlere mensup kimse ile görüşmek ve uzun süredir görülmeyen bir dostu tekrar görmek manasına gelir.

ruyada-tevrat-gormek.jpg

Rüyada Tevrat görmek, rüya sahibinin bir büyüğünün maddi ve manevi anlamda desteğini alacağı, bu desteği sayesinde çok iyi yerlere geleceği demektir. Kimi yorumcu ise uzak yere yolculuk ve güzel kız çocuğu anlamına gelmektedir.


Rüyada Tevrat Almak

Tevrat alan kimse için iş hayatında başarılı olacağı söylenir. Bazı yorumcular rüyasında Tevrat aldığını gören kimse için verdiği kararlardan vazgeçmek manasına geldiğini söylemiştir.


Rüyada Tevrat Okumak

Tevrat okuduğunu gören kimse Musevi kimse ile ortaklığa girişir denir. Kimi yorumculara göre ise rüyada yükses sesle Tevrat okumak, düşmanlarına gelip gelmeye ve mutluluğa ermeye işarettir. 


Rüyada Tevrat Öğretmek

Tevrat okumayı öğrettiğini gören kimse eski dostuyla karşılaşır. Kimi yorumcuya göre bu rüya hayırlı gelişmelerin olacağına işarettir.


Rüyada Tevratı Ezberlediğini Görmek

Ezberden Tevrat okumak, rakiplerini ve düşmanlarını alt etmek manasına gelir. Kişinin zeki ve pratik düşünen birisi olduğuna da delalet eder.


Rüyada Tevrat Dinlemek

Tevrat dinlediğini gören kimse yabancı birine aşık olur denir. Kimi yorumcu bu rüyayı yabancı kimseyle evlenmek diye yorumlamıştır.


Rüyada Kutsal Kitapları Görmek

Rüyada kutsal kitapları görmek, rüya sahibinin çok yakın bir dostunun kısa zaman içerisinde evleneceğine delalet eder. Kişinin düğününe gideceğine ve eğlenceli vakit geçireceğine alamet etmektedir.


Rüyada Eski Tevrat Görmek

Rüya sahibinin eski Tevrat görmesi kişinin fakir bir hayat süreceğine işaret eder. Rüya sahibinin bu durumdan sıkıldığına ve çok para kazanmak için kötü yola gireceğine delalet eder.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.