Rüyada Tellak Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada tellak görmek ne manaya gelir? Rüyasında tellak gören kimse için rüya yorumu nasıl yapılır? Rüya tabirleri kitaplarında tellak görmek hakkında hangi ifadeler yer alır? Cevaplar haberimizde....
Rüyada Tellak Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Tellak Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada tellak görmek, devlette görev yapan güvenlik güçlerinde birine yorumlanır. Rüyasında tellak gören kimsenin polis, jandarma, gardiyan, zabıta gibi kimselerle işi olacak denir. Devletin bu görevlileri genelde hoş olmayan işlerde başınıza geleceği için rüyada görülen tellak da yorumcular tarafından pek hayırlı olmayan işler açmaya delalet etmektedir.

Rüya sözlüğü yazarlarının görüşlerine göre rüyada tellak görmenin manası temizlenmek manasına gelir. Bu temizlik bünyevi anlamda değil borçların temizlenmesi anlamında kullanılır. Rüya sahibi borçları varsa öder, alacağı varsa alır ve kafası rahata erer. Kimi yorumcuya göre ise bu temizlik manevi temizlik manasındadır. Rüya gören kimse hatalı ve yanlış davranışlarını terk etmeli daha iyi bir insan olmalıdır. Bu şekilde manevi açıdan da temizlenmiş olacaktır.


Rüyada Tellak Görmek

Rüyada tellak görmek, rüya sahibinin birisine boyun eğeceği manasına gelmektedir.

ruyada-tellak-gormek.jpg

Rüyada tellak görmek, rüya sahibinin işinde atacağı büyük adımlar sayesinde işinin büyüteceği demektir. Kişinin aynı zamanda büyük projelerin başında geleceği, emrinde bir çok insanın olacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Tellak Tarafından Keselendiğini Görmek

Rüyasında tellak tarafından keselenmek sizden güçlü rakibe direnemeyeceğiniz ve kaybedeceğiniz manasına gelir.


Rüyada Tellak Olmak

Rüya sahibinin rüyasında tellak olduğunu görmesi, aynı şekilde rakiplerinize diz çöktürmek ve galibiyete ulaşmak anlamlarına gelmektedir.


Rüyada Hamam Görmek

Rüya sahibinin zengin bir hayat süreceğine, hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına işaret etmektedir.

► Rüyada hamam görmek ile ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.