Rüyada Tekme Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada tekme görmenin manası nedir? Rüyasında tekme yediğini gören kimse için rüya tabiri nasıl olmalıdır? Rüya tabirleri kitabında tekme atmak hakkında hangi ifadeler yer alır? işte cevaplar...
Rüyada Tekme Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Tekme Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada tekme görmek, yardım manasına gelir. Rüyada görülen tekme için, tekme atmak ve tekme yemek olarak temelde iki şekilde yorum yapılır. Rüya yorumcularına göre rüyada tekme atan kimse yardım edecektir denir. Rüyada tekme yiyen kimse için ise yardım alacak yorumu yapılır. Lakin tekme yiyen kimse yere düşerse o zaman başına iş geleceği ve bu durumdan zarar göreceği işaret edilir.


Rüyada Tekme Atmak

Rüyasında tekme atan kimse için bir kimseye yardım edeceği yorumu yapılır. Kimi yorumculara göre rüyada tekme atan kimse pişmanlık duyacağı iş yapar. Bu iş sonunda başına musibet gelir ve üzüntü çeker. Kimi yorumcu ise rüyada tekme atan kimse o kişiden zarar görür der.


ruyada-tekme-atmak.gif

Rüyada tekme görmenin anlamı, yardım demektir. Rüya sahibinin rüyasında tekme yediğini görmesi birinden yardım göreceğine yorulur. Rüyasında birine tekme attığını görmesi tekme attığı kişiye yardım edeceği anlamına gelmektedir.


Rüyada Tekme Yemek

Rüyasında birinden tekme yediğini gören kimse için size tekme atan kimse tarafından zarar göreceğiniz manasına gelir. Kimi yorumculara göre ise rüyada tekme yemek fakirliğe ve dara düşmek demektir. Kimi yorumcu ise düşmanlık çıkacağına işaret eder. Ayrıca tekme atan kimsenin malıyla kibirlenildiği ve aciz durumda olunduğunu belirtirler.


Rüyada Hayvan Tekmesi Görmek

Rüyasında hayvan teptiğini gören kimse başına iş alır. Bu kimse için yorumcular başını belaya sokar ya da olmadık işlere kalkışır yorumu yaparlar. Kimi yorumcu ise rüyada eşek tepmesi görmek yapılan yanlışlardan dönmesi ve kendine gelmesi için kişiye ikaz manasına gelir. Rüyada at tepmesi de aynı manaları taşımaktadır.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.