Rüyada Tekke Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada tekke görmek ne manaya gelir? Rüyasında tekke gören kimse için rüya tabiri nasıl yapılır? Rüya tabirleri kitabında tekke görmek hakkında hangi ifadeler yer alır? Cevaplar haberimizde...
Rüyada Tekke Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Tekke Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada tekke görmek, iyilik ve güzellik manalarına yorulur. Rüya yorumcuları rüyasında tekke gören kimse hakkında iyi insan olduğunu, güzel ahlaka sahip olduğunu, edebiyle yaşayan ve dürüstlükten ayrılmayan kimse özelliğini taşıdığını söylediğine delalet eder.

Rüya yorumcularının kimisi ise rüyasında tekkede olduğunu gören kimse için dünya işlerinden uzaklaşmak ve ahiret için çabalamak manasına geldiğini belirtirler. Bu yorumcular, rüyada görülen tekke ile kişinin dünyevi meselelere olan ilgisini yavaş yavaş azaltarak biraz da öbür dünya için çalışması gerektiğini söyler.

Rüya sözlüğü yorumcuları ve rüya tabirleri yazarlarına göre rüyada tekke görmenin manası şöyledir:


Rüyada Tekke Görmek

İyi huylu, karakterli, dürüst ve örnek insan manasına gelir. Kimi yorumcular ise tekke bir işarettir der.

ruyada-tekke-gormek.jpg

Rüyada tekke görmek, rüya sahibinin toplumda sevilen bir isim olacağı demektir. Kişinin dünya zevklerine olan ilgisini azaltıp ahiret hayatı için de çalışacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Tekkeye Gitmek

Kişinin günahları terk edeceğine ve daha münasip bir insan olacağına yorumlanır. Rüyayı gören kimse Allah' a karşı görevlerini daha iyi yerine getirmelidir. Ayrıca bazı yorumculara göre rüyasında tekkeye giden kimse üzüntülerinden kurtulur.


Rüyada Dergah Görmek

Mutluluğa erişmek manalarına gelir. Rüya sahibi için mutlu olacağı işlerde yer almayı işaret eder. Ayrıca kimi yorumcuya göre iyi insan ve iyi bir kul olacağı manasına gelir.


Rüyada Türbe Görmek

Rüyasında tekke yakınlarında türbe olduğunu gören kimse yardım görür. Alacağı yardım ile tüm dertlerinden ve üzüntüsünden kurtulacaktır denir. Rüyada yatır görmek de aynı manalara gelmektedir.


Rüyada Dergahta Bulunmak

Rüyasında dergahta bulunduğunu gören rüya sahibinin, ailesiyle mutlu ve huzurlu bir hayat sürdüğü demektir. Kişinin ailesinden destek alarak iş kuracağına da delalet eder.


Rüyada Dergahta Uyumak

Rüyasında dergahta uyuduğunu gören kişinin, iç huzurunun olduğu demektir. Kişinin gönlünün boş olduğuna da rivayet etmektedir.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.