Rüyada Tavan Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyasında tavana baktığını gören kimse için rüya yorumu nasıl yapılır? Merak ettiğiniz cevaplar, rüya tabirleri kitaplarından derlediğimiz haberimizde...
Rüyada Tavan Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Tavan Görmek

Rüyada Tavan Görmek

Rüyada tavan görmek, iyi adama yorulur. Rüya yorumcularının bildirdiği görüşlere göre rüyasında tavan gören kimse iyi kalpli bir adamdan yardım görür. Bu yardımsevere adam gerçekten iyi bir insandır ve ondan size asla kötülük gelmeyeceğine delalet eder.

Rüyayı gören erkek yahut kadın olsun böyle bir adamdan yardım görecektir denir.

Rüya sözlüğü yazarlarının ve rüya tabiri kitaplarının yazdığına göre rüyada tavan görmek şu şekillerde yorumlanır:

Rüyada Yüksek Tavan Görmek

Tavanı yüksek bir yerde olduğunuzu görmek mevki sahibi olmak ve feraha ermektir. Yüksek tavan gören kimse huzur bulur. İstediği makama yükselir. Rüya sahibinin rüyasında yüksek tavan görmesi, kişinin iş hayatında başarılı projeler yapacağı anlamına gelir.

Rüyada Tavan Yarılması

Rüya sahibinin rüyasında tavanın yarıldığını görmesi kişinin uzun bir aradan sonra tekrardan hayatında bazı sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, bu nedenle de ailesi ile büyük problemler yaşayacağına yorumlanır. Rüyada tavan yarılması, rüya sahibinin sabırlı olması takdirde hayatında işlerinin yoluna gireceğine, bu süreçte isyan etmek yerine Allah'a şükretmesi gerekeceğine delalet eder.

Rüyada Tavan Boyasının Çöktü ğünü Görmek

Rüya tabircilerine göre rüya sahibinin rüyasında tavan boyasının çöktüğünü görmesi uzun süreli aşk hayatı yaşayacağına, bu aşk hayatında karşısında ki insana gerekenden fazla güveneceği manasına gelir. Rüya sahibinin malına ve mülküne sahip çıkması gerekeceğine de delalet etmektedir.

Rüyada Ahşap Tavan Görmek

Rüyada ahşap tavan görmek, kişinin hayatında sahip olduklarının değerini bilmesi gerekeceğine delalet eder. Rüyada ahşap tava görmek, aynı zamanda pek çok müjdeli haberinde bekçisidir. Tüm kötülüklerin ve uğursuzlukların ortadan kalkacağı şeklinde yorumlanır.

Rüyada Beton Tavan Görmek

Rüyada beton tavan görmek, büyük ve görkemli bir araba anlamına gelir. Aynı şekilde taş tavan görmek, kaba insan demektir. Hareketlerine dikkat etmeyen ve nazik olmayan kimseyi işaret eder.


Rüyada Tavan Görmek

Rüyada tavan görmek, rüya sahibinin iyi kalpli biri olduğu demektir. Rüya sahibinin rüyasında tavan görmesi, kişinin yardıma muhtaç kimselere yardımda bulunacağı anlamına da gelmektedir.

Rüyada Tavanın Çöktüğünü Görmek

Rüyada tavanın çökmesi, evin reisinin ölümüne ya da haneye gelecek üzüntüye işarettir. Tavanın üzerine çökmesi başınıza gelecek musibet demektir. Afet olacağı şeklinde de yorumlanmıştır.

Rüyada Tavanda Çatlak Görmek

Rüyada tavanın çatlaması sıkıntı demektir. Fakat tavan çatlıyor ve çatlaktan gökyüzünü görüyorsanız bu rüya hayırlıdır. Ayın şekilde çatlaktan güneş ışığı girmesi de mertebe yükseltmeye işarettir.

Rüyada Tavandan Su Damlaması

Rüyada tavanın akıttığını görmek, göz yaşı demektir. Üzücü haberlere işaret eder. Rüya sahibinin rüyasında tavandan su damladığını görmesi, kişinin iş ve sosyal hayatında kötü günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada Tavandan Gelen Ses Duymak

Rüyada tavandan gelen sesler iyiye yorulmaz. Nimetin azalması demektir. Aynı zamanda rüyada tavandan gelen ses duymak, kişinin yakın bir akrabası tarafından ihanete uğrayabileceği manalarına da taşır.

Rüyada Renkli Tavan Görmek

Rüyada renkli tavan gören rüya sahibinin hayatında bulunan pek çok insanın gerçek yüzünü göreceğine, bu insanların bazıları iyi bazılarının ise kindar olacağına rivayet etmektedir. Aynı zamanda tavanın açık renk boyandığını görmek huzur demektir, koyu renk boyalı tavan görmek sıkıntı manasına gelir.

Rüyada Çatının Uçtuğunu Görmek

Rüyada çatının uçtuğunu görmek, maddi kayıp demektir. Elinizden para çıkması manasına gelir. Rüyada çatının uçtuğunu görmek, kişinin sahip olduğu tüm mal varlığının bir anda yok olabileceğine bu nedenle de çok dikkat etmesi gerekeceği manasına yorulur.

Rüyada Tavan Boyamak

Rüyada tavan boyamak, rüya sahibi kişinin mevcut hayatından sıkıldığına ve hayatında bazı yeniliklere ihtiyacı olduğuna işaret etmektedir. Rüya sahibi için yeni bir ev, yeni bir iş veya yeni arkadaşlıklar tavsiye edilmektedir.

Rüyada Tavanarası Görmek

Rüya sahibi kişinin içine kapanacağına delalet eder. Kendi için vakit harcamaya ihtiyacı olduğuna işarettir. Rüyada tavanarası görmek, yaşanacak olan mutsuzluğun habercisi de olabilmektedir.

Rüyada Odanın Tavanında Yıldızları Görmek

Rüyasında odasının tavanında yıldızları gören kimse için bu rüya hiç hayırlı bir rüya değildir. Tam tersi manada rüya sahibi kişinin yuvasının yıkılacağına, ailesini kaybedeceğine delalettir.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum