Rüyada Tarak Görmek - Siyah ve Kırık Tarak Ne Demek?

Rüyada tarak görmek, bekar kişiler için kısmete yorumlanır. Kırık tarak görmenin anlamı da bu yazımızda yer alıyor. İşte rüyada tarak görmenin tabirleri.
Rüyada Tarak Görmek - Siyah ve Kırık Tarak Ne Demek?

Rüyada Tarak Görmek

Rüyada tarak görmek, evlilik ve yolculuğa yorulur. Bekar kişi tarak görürse evlenip çocuk sahibi olacağına delalet eder. Olumlu yönde fırsat ve bereket anlamına gelir. Yaşayacağı güzel günlerin habercisidir. Eğer rüyasında tarak gören kişi evliyse huzura ereceği ve rahata kavuşacağı anlamına gelmektedir.

Rüyada Tarak Görmek

Rüyada Kırık Tarak Görmek

Rüya sahibinin rüyada kırık tarak görmesi, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, kişinin planlarının alt üst olacağına, büyük zarara uğrayacağına delalet eder. Rüyada tarak kırıldığını görmek, kişinin çeşitli zorluklarla karşılaşacağına, temiz kalbi ve güçlü duruşu sayesinde tüm bu olayların üstesinden geleceğine rivayettir. Kişi ayakta kalmalıdır çünkü ona güvenen ve seven insanlar bulunmaktadır.

Rüyada Siyah Tarak Görmek

Rüyada siyah tarak görmek rüya sahibinin bazı şeyleri telafi etmek için çok uğraşacağın, hayat çizgisinden asla çıkamayacağına, planlı ve programlı hareket edeceğine delalet etmektedir. Kişi ailesine düşkün bir yapıda olacaktır. Sorumluluklarını yerine getiren rüya sahibi çevresi tarafından olumlu yorumlar alacaktır.

Rüyada Tahta Tarak Görmek

Rüya kitaplarındaki rüya tabiri yorumcularına göre rüyada tahta tarak görmek, Bir erkekten bir konuda yardım isteyeceğinize işarettir. Bu adamın rüya sahibine faydası dokunacaktır. Ayrıca kişinin mutlu bir hayat süreceği manasına gelir. Rüyada görülen tahta tarak, kişinin az ile yetinen ve şükür etmesini bilen bir yapıda olacağına yorumlanır.

Rüyada Mavi Tarak Görmek

Rüya sahibinin rüyasında mavi tarak görmesi, kişinin iş hayatında yeni projelere adım atacağı anlamına gelir. Kişinin rüyasında mavi tarak görmesi, rüya sahibinin parasal ve ruhsal anlamda rahat bir döneme gireceğine delalet eder. Rüyada mavi tarak görmenin bir diğer anlamı ise hane içinde huzurun sağlanacağına yorumlanmaktadır.

Rüyada Birinin Tarak Verdiğini Görmek

Kişinin rüyasında birinin tarak verdiğini görmesi, rüya sahibinin bir süredir ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine alamet eder. Rüya sahibinin rüyasında birinin tarak verdiğini görmesi, kişinin sağlık sorunları yaşamayacağına işaret eder. Birinin tarak vermesi kişinin hayatında kötü giden olayların düzeleceğine rivayettir.

Rüyada Plastik Tarak Görmek

Kişinin rüyasında plastik tarak görmesi, rüya sahibinin işlerinin günden güne kötüleşeceğine yorumlanır. Rüya sahibinin rüyasında plastik tarak görmesi, kişinin kötü günler geçireceğine rivayet eder. Rüyada plastik tarak görmek kişinin elde edeceği başarıda başkalarının gözleri olabileceği anlamına gelir.

Rüyada Tarak Görmek

Rüyasında tarak gören kimse evlenir. Evli olan kimse bu rüyayı görürse yolculuğa çıkar. Kimi yorumcuya göre rüyada görülen tarak rahatlamak ve huzura ermek olarak yorumlanmıştır. Ayrıca rüyada tarak görmek, huzura erişmeye işaret eder.

Rüyada Sarı Tarak Görmek

Rüya tabiri yorumcularına göre rüyada sarı tarak görmek, kişinin hayatında yaşanacak olumlu gelişmelere işarettir. Rüya sahibinin yardıma muhtaç birisine yardım edeceği manalarına gelir. Kişi uzun bir süre sonra tekrardan rahata kavuşacaktır. Sahip olduğu maddi veya manevi şeylerin değerini bilmesi gerekeceğine rivayet eder.

Rüyada Beyaz Tarak Görmek

Rüyada beyaz tarak görmek, kişinin bir şeye çok kafa yoracağına, emek verdiği, üzerinde çok fazla çalıştığı bir projeden olumlu sonuç alamayacağına, emeklerinin boşa gideceğine işarettir.

Rüyada Saç Taradığını Görmek

Rüya alimcilerine göre rüyada saç taramak ya da rüyada saçında tarak görmek genç kız için evlenmeye, genç erkek için sabırlı ve ağırbaşlı bir eşe, evli kimse için ise kötü giden işlerin düzelmesi anlamlarına gelir.

Rüyada Tarak Aldığını Görmek

Rüyada yeni tarak aldığını gören kimse yolculuk yapar. Kimi yorumcuya göre ise yoldan gelecek haberi simgeler. Rüyada eski tarak görmek de aynı şekilde uzun yoldan gelecek haber anlamına gelir.

Rüyada Süslü Tarak Görmek

Güzel ve zarif bir kadına işarettir. Rüya gören bekar erkek böyle bir kadın bulur. Evli kimse ise güzel bir kadından yardım görecektir denir. Rüyada süslü tarak görmek, huzura işaret etmektedir.

Rüyada Tarak Aradığını Görmek

Rüyada tarak aradığını gören kişinin hayatında değişikliklerin meydana geleceğine, hayattan sıkılacağına bu yüzden değişiklik isteyeceğine, kendisi için de hayırlı olacağına, huzuru bulacağına delalet eder.

Rüyada Tarak Taktığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında tarak taktığını görmesi kişinin ailevi hayatında huzurun ve mutluluğun hiç eksik olmayacağına, darlık çekmeden sıkıntılarının çözüleceğine, lüks bir hayatının olacağına, lüks içerisinde yaşayacağına yorulur.

Rüyada Tarak Kaybettiğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında tarak kaybettiğini görmesi, kişinin kısa süre içerisinde bütün dert ve sıkıntılarından kurtulacağına alamet eder. Kişinin rüyasında tarak kaybettiğini görmesi, rüya sahibinin yeni işlere gireceği anlamına gelir.

Rüyada Tarak Hediye Aldığını Görmek

Rüyada tarak hediye aldığını görmek, rüya sahibinin iş hayatında zor günler geçireceğine yorumlanır. Rüya sahibinin rüyasında tarak hediye aldığını görmesi, kişinin geçmişte yaptığı hatalardan pişmanlık duyacağına işaret eder.

Benzer Rüya Tabirleri
Rüyada Saç GörmekRüyada Saç Taramak Görmek

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum