Rüyada Takvim Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada takvim görmek ne manaya gelir? Rüyasında takvim gören kimse için rüya yorumu nasıl yapılır? Merak ettiğiniz cevaplar ve detaylar rüya tabirleri kitaplarından derlediğimiz haberimizde...
Rüyada Takvim Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Takvim Görmek

rüyada takvim görmek

Rüyada takvim görmek, çok büyük miktarda paraya yorulur. Böyle büyük miktarda para maaşlı çalışan kimse için imkansız gibi görünse de beklenmeyecek yerden miras yoluyla yahut çekiliş gibi şans yardımıyla gelebileceğine delalet eder.


Rüyada Takvim Görmek

Toplu gelen para demektir. Bu para miktarı oldukça büyüktür ve genellikle miras yoluyla kalacağı rivayet edilir. Kimi yorumculara göre planlanan işlerde aksama yaşanacağına işarettir.

ruyada-takvim-gormek.jpg

Rüyada takvim görmek, rüya sahibinin bir takım aksilikler yaşayacağına, yapılan planların tutmayacağı demektir. Kişinin iş hayatında sıkıntılar ve tersliklerden kurtulamayacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Doğum Tarihini Görmek

Doğum tarihini gören kimse zengin olur. Kimi yorumcuya göre ise mal ve mülk alınması planlanıyorsa alınacağına işarettir.


Rüyada Takvim Almak

Yeni takvim aldığını gören kimse yaptığı hesaplarda hataya düşer. İş kurmaya niyeti olan yahut işlerini büyütmeyi planlayan kimse için takvim aldığını görmek o işte başarısız olunacağına işarettir.


Rüyada Takvim Yaprağı Toplamak

Takvim yapraklarını topladığını gören kimse beklediğiniz şeyin gecikeceğine işarettir. Sipariş ettiğiniz şeylerin teslimatı yahut ünvan almayı beklediğiniz haber gecikecek denir.


Rüyada Takvim Yaprağı Koparmak

Rüyasında takvim yaprağı kopardığını gören kişinin, hayallerine kavuşmak için çaba sarf etmeyeceğine, şanslı bir kişi olacağına, iş hayatında bir çok başarıya imza atacağına rivayet eder.


Rüyada İlk Bahar Mevsimi Görmek

Rüyasında ilk bahar mevsimi gören kişinin, umudunu asla yitirmeyeceğine, mantıklı kararlar alarak işinde büyük yerlere geleceği anlamına gelmektedir.


Rüyada Yaz Mevsimi Görmek

Rüyada yaz mevsimi görmek, mutluluğa ve sağlığa yorulur. Rüya sahibinin, bekarsa kısmetinin açılacağına, evliyse eşiyle birlikte huzurlu bir hayat süreceklerine delalet eder.


Rüyada Son Bahar Mevsimi Görmek

Rüyada son bahar mevsimi gören rüya sahibinin, sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, tam her şey bitti derken alacağı haberle tekrardan sıkıntı ve üzüntü çekeceğine işaret eder.


Rüyada Kış Mevsimi Görmek

Rüyada kış mevsimi gören kişinin, rahat bir hayat sürdüğüne, çalışmaktan haz etmediğine, sürekli bir huysuzluk içerisinde olduğuna rivayet eder.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.