Rüyada Sümük Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada görülen sümük ne manaya gelir? Rüyasında sümük gören kimse için bu rüyanın yorumu nasıl yapılmalı? Rüyada sümük ile ilgili merak ettiğiniz soruların cevapları haberimizde;
Rüyada Sümük Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Sümük Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada sümük görmek, hayırlı çocuklara sahip olacak, bu sayede her gün Allah’a şükür edeceğine yorulmaktadır. Rüya sahibinin zor günleri atlatacağına, zamanını boş geçirmeyeceğine, yeni hobiler edineceğine delalet etmektedir.


Rüyada Sümük Çıkardığını Görmek

Rüyada sümkürdüğünü gören kişi, ahlaki olarak kendine benzeyen bir çocuk sahibi olacağına yorulur. Yere doğru sümük çıkardığını gören kimsenin kız çocuğu olacağı anlamına gelir. Rüyada bir mendile ya da herhangi bir bez parçasına sümük çıkardığını gören kimse ise bir hizmetçi ile bir ilişki yaşayacağına yorulur.


Rüyada Sümük Temizlemek

Rüyada görülen sümük çocuk haberidir. Rüya sahibi sümükten zor temizlendiğini görmesi, üzüntülü ve kederli günlerin geride kaldığına yorulmaktadır. Rüyada eğer sümük temizlerken eline bulaştığını görürse, bir kız çocuğunun olacağı şeklinde açıklanır. Rüyada koyu ve bulanık görülen sümük kişinin çocuğunun başına musibetlerin geleceği; sarı renkte olan sümük ise çocuğunun hastalanacağının habercisidir.


rüyada sümük görmek

Rüyada sümük görmek kişinin, hayatında küçük sıkıntıların baş göstereceği demektir. Rüya sahibinin bu sıkıntıları çok çalışarak atlatacağına, güçlü ve dimdik ayakta duracağına, iş hayatında yeniliklere gideceği anlamına gelmektedir.

Rüyada Yeşil Sümük Görmek

Rüya sahibinin rüyasında yeşil sümük görmesi kişinin hayatında yeni bir sayfa açacağına, kendisini değiştireceğine, öz güveninin yerine geleceğine, zor günler geçireceğine delalet eder.


Rüyada Sümük Yıkmak

Kişi rüyasında bir erkeğin sümüğünü yıkadığını görürse, o kişinin karısına bir hile yapacağına yorulur. Rüyada bekar birinin sümük yıkaması, yakın zamanda kısmetinin açılacağına ve evleneceğine yorulur.


Rüyada Sümük Çıkarmak

Rüya sahibinin rüyasında sümük çıkardığını görmesi kişinin, müjdeli haberler alacağına, sıkıntılı günlerin sona ereceğine, dualarının kabul olacağına delalet eder.


Rüyada Sümük Akması

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyasında sümük aktığını görmesi kişinin ufak hastalıklara bulaşacağına, kısa süre içerisinde bu hastalıkları atlatacağına rivayet eder.


Rüyada Sümük Temizlemek

Rüya tabircilerinin yorumlarına göre rüyasında sümük temizledğini gören kişi bekar ise evleneceğine, hayırlı evlat sahibi olacağına yorumlanmaktadır.


Rüyada Eline Sümük Bulaştığını Görmek

Rüya sahibinin eline sümük bulaştığını görmesi kişinin, mutluluk verici haberler alacağına, güzel olaylar yaşanacağına, maddi manevi güzellikler olacağına yorulur.


Rüyada Sümük Yediğini Görmek

Rüyasında sümük yediğini gören kişinin evlatlarından birinin saygı değer bir iş sahibi olacağına, büyük paralar kazanacağına, rüya sahibinin bu durumdan çok memnun olacağına delalet eder.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum