Rüyada Sülün Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada sülün görmek neye delalet eder? Rüyada sülün kuşu görmek ne anlama gelir? gibi rüyaların tabirleri...
Rüyada Sülün Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Sülün Görmek

Rüyada sülün görmek, rüya sahibinin hayatında önemli gelişmeler olacağına işaret eder. Rüya sahibinin rüyasında sülün görmesi, kişinin güler yüzlü biriyle tanışacağına delalet eder.

Rüyada Sülün Görmek


Rüyada Sülün Kuşu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında sülün kuşu görmesi, kişinin çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı birtakım şeylerin ortaya çıkacağına alamet eder. Kişinin rüyasında sülün kuşu görmesi, rüya sahibinin aile hayatında çok sevineceği olayların yaşanacağına rivayet eder.


Rüyada Sülün Yakaladığını Görmek

Kişinin rüyasında sülün yakaladığını görmesi, rüya sahibinin maddi ve manevi anlamda bol kazanç elde edeceğine yorulur. Rüya sahibinin rüyasında sülün yakaladığını görmesi, kişinin eline çok büyük fırsatların geçeceğine de tabir edilir.


Rüyada Sülün Avladığını Görmek

Kişinin rüyasında sülün avladığını görmesi, rüya sahibinin kısa zaman içerisinde biriyle tanışacağına ve o kişiyle dünya evine gireceğine alamet eder. Rüya sahibinin rüyasında sülün avladığını görmesi, kişinin duygusal şeyler yaşayacağına delalet eder.


Rüyada Sülün Görmek

Rüyada sülün görmek, rüya sahibinin güler yüzlü kimse olacağı demektir. Rüya sahibinin rüyasında sülün görmesi, kişinin özel hayatında daima şanslı olacağı anlamına da gelmektedir.


Rüyada Sülün Yumurtası Görmek

Rüya sahibinin rüyasında sülün yumurtası görmesi, kişinin hayallerine kısa süre içerisinde kavuşacağı anlamına gelir. Kişinin rüyasında sülün yumurtası görmesi, rüya sahibinin boş işler peşinde koşacağına alamet eder.


Rüyada Sülün Yavrusu Görmek

Kişinin rüyasında sülün yavrusu görmesi, rüya sahibinin bütün dert ve sıkıntılarından kurtulacağına tabir edilir. Rüya sahibinin rüyasında sülün yavrusu görmesi, kişinin hayırlı adımlar atarak evleneceğine delalet eder.


Rüyada Beyaz Sülün Görmek

Rüya sahibinin rüyasında beyaz sülün görmesi, kişinin maddi ve manevi anlamda sıkıntıya düşeceğine alamet eder. Kişinin rüyasında beyaz sülün görmesi, rüya sahibinin çok büyük sürprizlerle karşılaşacağına yorulur.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.