Rüyada Sıva Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada sıva görmek ne manaya gelir? Rüyasında sıva yaptığını gören kişi bu rüyasını nasıl yorumlamalı? Bu rüyayla ilgili merak ettiğiniz cevapları rüya tabirleri kitaplarından sizler için derledik.
Rüyada Sıva Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Sıva Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada sıva görmek, artık eskisi gibi olmayacağına, yaşadığı ve gördüklerinin sayesinde olgunlaşacağına yorulmaktadır. Rüya sahibinin üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.


Rüyada Sıva Görmek

Rüyada sıva yaptığını gören kişi, yaptığı yanlışlardan ders aldığına ve artık kendini değiştirdiğine, böylece başarı ve huzuru yakaladığına yorulur. Hatalarını telafi eden rüya sahibi, kırdığı insanları mutlu etmeye çalışacağına delalet eder.


rüyada sıva görmek

Rüyada sıva görmek, kişinin hem iş hayatında hem de aile hayatında sorunlar yaşayacağı demektir. Rüya sahibinin zor günler geçireceğine, kendisini yalnız ve kimsesiz hissedeceği anlamına gelmektedir.

Rüyada Sıva Yapan Birini Görmek

Rüyada sıva yapan birini gören kişi, geçmişine sünger çektikten sonra hayata sil baştan başlayacağına, ancak çevresinde bulunan bazı kötü niyetli insanlar tarafından yine bataklığa sürünmek isteyeceğine, ancak iki arada bir derede kalan, büyük sıkıntılar çeken rüya sahibinin kendisine kötülüğü dokunan bu kişileri tamamen hayatında çıkaracağına yorulur.


Rüyada Sıva Dökülmesi

Rüya sahibinin yapmamak üzere üstünü örttüğü hataları tekrardan yapacağına yorulur. Rüyada sıva dökülmesi büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına rivayet eder.


Rüyada Kara Sıva Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kara sıva görmesi, iş hayatında yeni projelere imza atacağına, yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine delalet eder. Rüyada kara sıva görmek kişinin kazancının kat ve kat artacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, dertlerinin ve sıkıntılarının sona ereceğine, geçmiş ile hesaplaşacağı anlamına gelir.


Rüyada Beton Sıva Görmek

Rüyasında beton sıva gören kişinin mutsuz olacağına, zor günler geçireceğine, olumsuz olaylar yaşayacağına, aile içinde sürtüşmeler yaşanacağına rivayet etmektedir. Rüyada beton sıva görmek kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine delalet eder.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum