Rüyada Sırtından Vurulmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada sırtından vurulduğunu görmek nelere işaret eder? Rüyasında sırtında vurulduğunu gören kimse için bu rüyanın yorumu nasıl yapılmalı? Merak ettiğiniz cevapları sizler için rüya tabirleri kitaplarından derlediğimiz bu haberimizde bulabilirsiniz.
Rüyada Sırtından Vurulmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada Sırtından Vurulmanın Anlamı ve Rüya Tabiri

Rüyada sırtından vurulmak, kendini gizleyen, ikiyüzlü bir düşmanın varlığına yorulur. Rüya sahibinin bilmediği kendisini çok iyi bir şekilde kamufle eden, tehlikeli bir düşmanı vardır. Rüyada sırtından vurulan kişinin, hiç ummadığı bir kişiden kötülük göreceğine ya da hiç beklemediği bir zamanda kötülüğe bulaşacağına tabir edilir. Rüya sözlüğü yazarlarına göre bu rüya bir uyarıcı niteliğindedir. Rüya sahibi çevresindeki kişilere dikkat etmeli ve kötülükler içinde kalmamak için önlemini almalıdır.


Rüyada Sırtından Vurulduğunu Ancak Kurtulduğunu Görmek

Rüyada sırtından vurulduğunu ancak ölmediğini gören kişi, hayatındaki bütün sıkıntılardan ve musibetlerden kurtulacağı anlamına gelir. Bu rüya, kötülük yapmak isteyen birinin amacına ulaşamadığına, rüyayı gören kişinin kötü insanların şerrinden kurtulacağına, rüya sahibinin isteklerinin gerçekleşmesine, iyi niyetli dostluklar kurmaya, hayırlı ve güzel günler yaşamaya rivayet eder.

rüyada sırtından vurulduğunu görmek


Rüyada Sırtından Silahla Vurulduğunu Görmek

Rüyasında sırtında silahla vurulmak, çok kötü bir haber almaya, kendisine kötülüğü dokunacak bir haine, hiç ummadığı bir anda göreceği kötülüklere, iş hayatında başarısız olunacağına ve yeni girişimlerde istenilen sonucun alınmamasına rivayet edilir. Bazı rüya alimlerine göre ise, bu kişinin kendi nefsini öldürmesine, dini anlamada iyi şeyler yapacağına işaret eder.


Rüyada Sırtından Bıçaklandığını Görmek

Rüyada sırtından bıçaklandığını gören kişi, kendisini koruyan ve kollayan kimseyi kaybeder, yalnız bir hayat sürmeye başlar. Aynı zamanda bu rüya, hatalardan dolayı insanların kendisine yüz çevirmesine, iki yüzlü olan insanlar tarafından kandırılacağına, iş hayatında başarısız olacağına, bulaştığı kötülükler yüzünden sıkıntıya girmeye, istek ve arzularına kavuşmamaya ve kendisi için iyi olmayan davranışlar yapacağına delalet eder.


Rüyada Sırtına Yumruk Yediğini Görmek

Rüyada sırtınıza yumruk yemeniz sizin için bir uyarı niteliğini taşır. Kişinin yanlış yolda olduğuna ve günahlardan dönmesi gerektiğine, bu kötü davranışların başına iş açacağına ve kişinin bu kötülüklerden kendisini arındırması gerektiğine işarettir. Artık rüya sahibinin yaşantısını bir düzene koyması gerekir.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum