Rüyada Sırık Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada sırık görmek nelere işaret eder? Rüyasında sırık gören kişi bu rüyasını nasıl yorumlamalı? Merak ettiğiniz cevapları sizler için rüya tabiri kitaplarından derlediğimiz haberimizde;
Rüyada Sırık Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Sırık Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada sırık görmek, rüya sahibinin, iş ve aile hayatındaki sorunların kısa zaman zarfında çözüme kavuşacağına, yapılan hataların telafi edileceğine,  ve rüya sahibini huzursuzluğa iten sorunlardan kurtulduktan sonra rahata ereceğine yorulur. Ayrıca, rüya sahibinin, kısa bir içinde bir iş yolculuğuna çıkacağına da delalet eder.


Rüyada Sırık Atlamak

Zorlu günler yaşayan rüya sahibinin, bir işe başlayacağına işarettir. Kişinin iş seyahatine çıkarak büyük başarılar sağlayacağına böylece sıkıntılarından kurtulacağına, bol kazançlar elde edeceğine tabir edilir.


Rüyada Sırık Yorgan Görmek

Rüya sahibinin mutlu olacağı çok güzel haberler alacağına, başından geçen kötü olayların etkisinde kurtulacağına yorulur.

ruyada-sirik-gormek.jpg

Rüyada sırık görmek kişinin üzüleceği ve kederleneceği demektir. Rüya sahibinin evlatlarının makam sahibi olacakları anlamına gelir.


Rüyada Fasulye Sırığı Görmek

Rüya sahibinin, aile hayatını çok kötü yönde etkileyecek, büyük sorunların baş göstermesine ve bu durumun psikolojik yıkımlara sebep olacağına, kişinin çok zor günler yaşayacağına alamet eder. Aynı zamanda bazı tabircilere göre, rüya sahibinin işlerinin bazı kişiler tarafından engelleneceğine ve bundan ötürü sıkıntılı günler yaşayacağına delalet eder.


Rüyada Uzun Sırık Görmek

Rüyada uzun sırık görmek, kişinin ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine işarettir. Rüya sahibinin hem kendi iç dünyasının rahatlayacağı anlamına gelir.


Rüyada Sırık Taşıdığını Görmek

Kişinin rüyasında sırık taşıdığını görmesi, kişinin mal kaybı yaşayacağına yorulur. Rüya sahibinin evlenme kararından vazgeçeceğine de delalet eder.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.