Rüyada Sıra Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada sıra görmek ne manaya gelir? Rüyasında sıra gören biri için bu rüya yorumu nasıl olmalı? Merak ettiğiniz bütün cevapları sizler için rüya tabirleri kitaplarından derlediğimiz haberimizde;
Rüyada Sıra Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Sıra Görmek

Rüyada Sıra Görmek

Rüyada sıra görmek, zor ve üzüntülü günler geçireceğine yorulmaktadır. Rüya sahibinin hayatında ona destek olacak kişilerin azalacağına, yalnız ve kimsesiz hissedeceğine, depresyona gireceğine delalet etmektedir.


Rüyada Sıra Beklemek

Rüyada sıra beklediğini gören kişi, zor günler yaşayacağına tabir edilir. Rüya sahibinin zorluklara göğüs gererek mücadeleci yapısını bir an bile elden bırakmamasına, zorluklar karşısında engelleri aşarak üst makamlara gelecek kadar başarılı olacağına rivayet edilir. Rüya sahibinin bu dönemde en çok ihtiyacı olan sabır ve dayanılacak güçtür.


Rüyada Kuyruğa Girmek

Rüyada kuyruğa girdiğini gören kişinin, sabırlı ve mücadeleci bir yapısı vardır. Rüya sahibinin zorluklara karşı savaşarak ayakta durmayı başarırsa çok güzel yerlere geleceğine alamet eder.


Rüyada sıra görmek

Rüyada sıra görmek kişinin zor günler geçireceğine, sıkıntılarının ardı sıra kesilmeyeceği demektir. Rüya sahibinin başkalarına muhtaç kalacağına, maddi durumunun kötü olacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Kuyruk Beklemek

Rüyada kuyruk beklediğini gören kişinin sabırlı, güçlü, istikrarlı bir şekilde yılmadan amaçları doğrultusunda hareket ettiğine, bu azim ve mücadelesi sonucu hedeflerine ulaşacağına, rakip ve düşmanlarını geride bırakacağına yorulur.


Rüyada Otobüs Beklemek

Durakta otobüs beklediğini gören kişi, yapmayı çok istediği şeyler hakkında kararsız kaldığını, yapıp yapmamak arasında sürekli gidip geldiğine yorulur. Kararsızlığı nedeniyle hedeflerini sürekli askıya aldığına ve bundan dolayı bazı işlere geç kalacağına delalet eder.


Rüyada Birini Beklemek

Rüya sahibinin sürekli gözünün yolda olduğunu, çok değer verdiği birinden gelecek güzel sözleri sabırsız bir şekilde beklediği anlamına gelir. Rüyada beklenilen haber ise iki şekilde tabir edilir. Rüyada beklenilen haber iyiyse, rüya sahibinin hayırlı ve güzel haberler alacağına, kötü haber ise, rüya sahibinin şansını kaybetmesine, kısmetine giden yolların kapanmasına rivayet eder.

Neoldu.Com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.