Rüyada Silmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada cam silmenin ne anlama geldiğini rüya tabircileri tarafından nasıl yorumlandığını ve silmenin nelere işaret ettiğini sizler için derlemeye çalıştık. İşte, rüyada cam silmenin, ayna silmenin rüya tabiri;
Rüyada Silmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Silmek

Rüyada Silmek

Rüyada bir yerin silinmesi güzellikler ve mutlu yarınların habercisidir. Rüyada silmek, sıkıntılı günleri geride bırakacağınıza, rahat ve konforlu bir yaşam süreceğinize, iş hayatınızda başarılı olup maddi kazancınızı arttıracağınıza işaret eden bir rüyadır.

Rüyada silmek, pek çok şekilde yorumlanabilir çünkü rüyada silmek ile ilgili birçok işlev vardır. Mesela, cam silmek, halı silmek, burun silmek gibi farklı başlıklar altında yorulmaktadır. Örnek vermek gerekirse, rüyada temizlik yaparken bir yerin silinmesi oldukça hayırlıdır.


Rüyada Temizlik Yapmak

Rüyada temizlik yapmak, rüya sahibinin sıkıntılı günleri gerisinde bırakarak, işinde yükseleceğine, bol kazanç sağlamasına, huzurlu ve güzel günlere yorulur. Rüya sözlüğü yazarları, temizlik yapmayı rüya sahibinin huzura ererek mutluluğu yakalayacağı, hastalığına şifa bulacağı şeklinde yorumlanır.


Rüyada Duvar Silmek

Rüya sahibinin rüyasında duvar sildiğini görmesi kişinin hayatında yalan söyleyen çıkarcı insanlarına olacağına, engeller ile dolu bir iş hayatına sahip olacağına yorulur.


Rüyada silmek görmek

Rüyada silmek görmek, kişinin hayatında bulunan kötü niyetli insanları teker teker çıkaracağı demektir. Rüya sahibinin temiz ve huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, kötü alışkanlıklarını bir kenara bırakarak sağlıklı besleneceğine yorumlanır.


Rüyada Pencere Silmek

Rüya sahibinin rüyasında pencere sildiğini görmesi kişinin çok emek verdiği bir işin karşılığını ileri ki zamanlarda alacağına, bol kazanç elde edeceğine yorumlanır.


Rüyada Evi Silmek

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyasında evi sildiğini gören kişinin aile hayatında sorunların ortadan kalkacağına, eğer aile bireyleri arasında kırgınlık veya dargınlık var ise son bulacağına delalet etmektedir.


Rüyada Koltuk Silmek

Rüya sahibinin rüyasında koltuk görmesi kişinin hayatında bulunan kötü insanları çıkaracağına, temiz bir başlangıç yapmak için çabalayacağına, harama el uzatmayacağına yorumlanmaktadır.


Rüyada Masa Silmek

Rüyada masa silmek, rüya sahibi için iş hayatında yorumlanır, iş hayatında yeni ortaklıklar kuracağına, hayırlı işler yapacağına, para kazanmaya başlayacağına sonrasında uzun bir tatile çıkacağına rivayet eder.


Rüyada Burnunu Silmek

Rüyasında burnunu sildiğini gören kişinin sağlık sorunları ile baş başa kalacağına, bu nedenle de rahatsız ve mutsuz olacağına rivayet etmektedir.


Rüyada Gözyaşı Silmek

Rüyada gözyaşı silmek, büyük mutluluklara, şansa, kısmete işaret eder. Rüyada gözyaşlarını silen rüya sahibinin mutsuz günlerinin geride kalmasına, huzuru ve aşkı bulmasına delalet eder. Ayrıca, gönülden geçen duaların kabul olacağına, rüya sahibini güzel günler görmesine yorulur.


Rüyada Yüzünü Silmek

Rüyada yüzünü silmenin manası, rüya sahibinin kötü günleri geride bırakacağına, hayallerini gerçekleştirmek için beklediği fırsatın ayağına geleceğine, kişinin yaşamak istediği hayatın temelini yavaş yavaş attığına yorulur.


Rüyada Ayna Silmek

Rüyada silinen ayna, kısmete, başarıya ve güzelliklere yorulur. Rüya sahibinin ahlaklı bir kişi olduğuna, sevecen ve iyi huylu olduğu için çevresi tarafında sevildiğine tabir edilir. Rüyada ayna görmek bekar birinin kısa bir süre içinde hayatının aşkını bularak evleneceğine yorulur. Aynı zamanda rüyada görülen ayna, bereket, bol kazanç ve şanstır.


Rüyada Cam Silmek

Rüyada cam silmek de ayna silmekle aynı anlama gelir. Rüya sahibinin güler yüzlü, ahlaklı ve iyi huylu olduğuna yorulur. Rüyada silinen cam aynı zamanda rüya sahibinin yakında güzel bir haber alacağına yorulur.


Rüyada Halı Silmek

Rüyada silinen halı kişinin ters giden işlerinin yoluna gireceği, kazancının artacağı ve zengin olacağı ile tabir edilir. Rüyada silinen halı, şans ve bahttır.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum