Rüyada Sihir Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada sihir görmenin ne gibi anlamlara geldiğini, rüya tabircileri tarafından nasıl yorumlandığını sizler için bir araya getirmeye çalıştık. İşte rüyada sihir yapmanın tabiri;
Rüyada Sihir Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Sihir Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada kendisine sihir görmenin, rüyada kendisine sihir yapıldığını gören kişinin, işlerinin engellenmeye çalışıldığına, bir sebep olmadan çıkan kavgaların içine çekildiğine ve iş hayatında yaşanılacak müşteri kaybının olacağına delalet eder. Rüyada sihir görmek, kötülüklere, dedikodulara, kıskanç insanlara yorulur.


Rüyada Birisine Sihir Yapmak

Rüyada birisine sihir yapmak, rüya sahibinin mutsuzluğu ve içine gireceği sıkıntıların habercisidir. Rüya gören kişinin etrafındaki kişileri çekemediğinden dolayı kıskançlığa girdiğine, bu kıskançlığın her geçen gün çoğaldığına işaret eder. Kişi, kıskançlığını en aza indirmek için kıskandığı kişileri mutsuz etmeye çalışır.


ruyada-sihir-gormek.jpg

Rüyada sihir görmek, kişinin hayatına heyecan geleceği demektir. Rüya sahibini sıradan ve monoton geçen hayatında yeni insanların gireceğine, bu insanlar ile çok iyi anlaşıp eğlenceli vakit geçireceği anlamına gelmektedir.

Rüyada Sihir Bozmak

Rüyada sihir bozmak, kötülüklerden vazgeçerek, hak yoluna doğru yürümeye alamet eder. Rüyada sihir bozduğunuzu görmenizin manası, yaptığınız hatalardan pişmanlık duyduğunuza, yapmış olduğunuz kötülükleri bir kenara bırakıp, Allah yolunda ilerlediğinize yorulur.


Rüyada Sihirbaz Görmek

Rüyada sihirbaz görmek, rüya sözlüğü yazarlarına göre, yapılan iyilikleri kötüye çevirmeye çalışan insanların olduğuna yorulur. Küçük olan sorunları büyüten, işi yokuşa süren, gerek iş gerekse özel hayatta güzelliklerin olmasını engelleyen kişilerin varlığıyla açıklanır.


Rüyada Sihirli Ayna Görmek

Rüyada sihirli ayna görmek rüya sahibinin kısmetinin ve şansının açılacağına, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına yorulur.


Rüyada Sihirli Lamba Görmek

Rüya sahibinin hatalarından ders çıkartarak doğru yolda ilerlediğine, şansının ve bahtının açık olacağına, kötü davranışlarının düzeleceğine yorulur.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.