Rüyada Sığır Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada görülen sığırın ne anlama geldiğini, rüya tabircileri tarafından nasıl yorumlandığını ve bu rüyanın nelere işaret ettiğini sizler için derledik. İşte, rüyada sığır görmenin manası ve rüya tabiri;
Rüyada Sığır Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Sığır Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada sığır görmek, rüya sahibinin gönül sevincine, huzuruna, esenliğine ve refahına yorulur. Çok güzel anlamları olan rüyalardan bir tanesidir. Bu rüyayı gören kişinin geleceğinin parlak, çekilen maddi zorlukların sona erdiğine tabir edilir. Rüyada sığır görmek, bazı tabircilere göre rüya sahibinin evinden, ailesinden ve çocuklarından yana mutlu olacağına, hayırlar bulacağına delalet eder.


Rüyada Sığır Tarafından Kovalanmak

Rüyada sığır kovalanması, rüya sahibinin çevresindeki uğursuz kişilerin varlığına, herkesin kendi gibi temiz kalpli olduğunu düşünmesine ve onlardan gelen zarara işaret eder.

ruyada-sigir-gormek.jpg

Rüyada sığır görmek, kadın için ayrı anlam ifade eder, erkek için ayrı anlamlara geldiği demektir. Bir kadının rüyasında sığır görmesi nikah, bir erkeğin rüyasında sığır görmesi variyet ve dünya malının çokluğu anlamına gelir. 


Rüyada Sığır Gütmek

Rüyasında sığır güttüğünü gören kişi, ilerleyen zamanlarda büyük işler yapacağına, büyüttüğü işlerin başına geçeceğine ve herkese hayrının dokunacağına delalet eder. Rüya sahibinin yaptıklarıyla herkes tarafından sevileceğine ve hayır dualarını alacağına yorulur.


Rüyada Sığır Sürüsü Görmek

Rüya sahibinin iyi ve kötü günler yaşayacağına işaret eder. Rüyada görülen sığır sürüsü yer yer sıkıntıya yorulurken çoğu zamanda bolluğa, berekete ve rahatlığa yorulur.


Rüyada Sığır Kesildiğini Görmek

Rüyada sığır kestiğini gören kişinin Allah yolunda gittiğine, ibadetlerini yaptığına, güzel haberler almaya yorulur. Kadınsa anne erkekse de baba olacağına rivayet eder.


Rüyada Sığır Eti Yemek

Rüyasında sığır eti yediğini gören kişinin işlerinin büyüyeceğine işarettir. Kişinin müşterilerinin artacağına ve bol kazanca kavuşacağına yorulur.


Rüyada Sığır Sütü Görmek

Rüyada sığır sütü görmek zenginlik, bolluk, sevinç ve huzurun işaretidir. Rüyasında sığırın memelerinde süt olması o kişinin rızkının artacağına delalet eder.


Rüyada Sığır Sağmak 

Rüyada sığır sağmak çok hayırlı ve güzel işlere yorulur. Rüyada sığırdan süt sağmak yeni iş kapılarına, yeni kazançlara ve yeni kısmetlere rivayet eder. 


Rüyada Sığırın Sütünü İçmek

Rüyada, kişi sağdığı ineğin sütünü içerse, sağlık sorunu varsa, şifa bulur, borcu varsa, borcundan kurtulur, işsizse iş sahibi olur. Yani böyle bir rüya kişinin yaşadığı hayat standardının artmasına işaret eder. 


Rüyada Sığır İle Konuştuğunu Görmek

Rüyada sığır ile konuşan kimse gerçek hayatta kendisine namahrem olan bir kadınla konuşur ve sohbet eder. Bu rüya bazen de gayri meşru ilişkiler yaşamaya veya günaha girmeye işarettir. 

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum