Rüyada Siğil Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada siğil görmenin, rüya tabircileri tarafından nasıl yorumlandığını, ne manalara geldiğini ve nelere işaret ettiğini sizler için derledik. İşte, rüyada görülen siğilin rüya tabiri;
Rüyada Siğil Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Siğil Görmek

Rüyada siğil görmek, çok büyük zenginliğe yorulur. Rüya sahibinin bir anda ya milli piyango gibi şans oyunlarıyla ya da mirastan alacağı büyük bir paraya ya da yıllarca emek verdiği iş karşılığında eline geçen büyük sermayeye, prime alamet eder. Rüya sahibinin dünya malından yüzünün güleceğine, verilen nimetlerden bolca yararlanacağına yorulur.


Rüyada Ellerinde Siğil Görmek

Rüyada ellerinde siğil olduğunu gören kişinin şansı ve kısmeti açılır, işleri yoluna girer ve kazancı artar.

sigil-resmi.gif

Evinde bolluk ve bereket olacak demektir. Rüya sahibinin her daim bolluk içinde olacağına, sıkıntıya düşmeden huzur içinde güzel vakit geçireceği anlamına gelir.


Rüyada Yara Görmek

Rüyada yara görmek, rüya sahibinin iş hayatında çok başarılı olacağına, kariyerinde zirve yaptığına delalet  eder. Rüya sahibinin, planlı çalışması sayesinde bol kazanç sağlayacağı anlamına gelir.


Rüyada Kurdeşen Döktüğünü Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kurdeşen döktüğünü görmesi, kolay bir hayata kavuşmaya yorulmaktadır. Kasasının hiç boş kalmayacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Yara Görmek

Rüya sahibinin rüyasında yara görmesi, ticaret hayatında çok başarılı olacağına yorulur. Planlı programlı yaşamaya alışacağına alamet etmektedir.


Rüyada Kızamık Olduğunu Görmek

Rüyada kızamık olmak, hayatının en parlak ve en verimli döneminde yaşayacak demektir. elini attığı işten alnının akı ile çıkacağına yorulmaktadır.


Rüyada Sedef Olduğunu Görmek

Rüyada sedef olduğunu gören kişinin, büyük bir şans yakalayarak zor günlerini geride bıraktığına delalet eder. Ömrünün geri kalan dönemini lüks içinde yaşayacağına delalet eder.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum