Rüyada Sigara Görmek Ne Anlama Gelir?

Değerli yorumcuların görüşleri burada yer alıyor. Rüyada sigara görmek hakkında yorumları bu yazımızda bulabilirsiniz. İşte birbirinden değerli görüşler...
Rüyada Sigara Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Sigara Görmek

Rüyada sigara görmek, zorluk, sıkıntı, dert ve keder anlamına gelmektedir. Üzüntü çektikten sonra uzun bir yolculuğuna çıkabileceğine yorulmaktadır. Aynı zamanda kişinin hak yolundan ayrılmasına yorulur. Zor günlerin yaklaştığına delalet eder. Kişinin hayatında istemediği insanların varlığına işaret eder.

Rüyada Sigara Görmek

Rüyada sigara görmek, kişinin sağlık sorunları yaşayacağı demektir. Rüya sahibinin sağlıklı beslenmesi gerekeceğine, kötü alışkanlıklarını bırakacağına, ailesine özen göstereceğine, uzun bir ömür huzur dolu yaşayacağı anlamına gelmektedir. Rüyada orta yaşlı ya da orta yaşın üzerinde birinin sigara içtiğini görmesi istemeden bir ilişkiye son vereceğine delalet eder.

Rüyada Sigara İçtiğini Görmek

Rüyada sigara içtiğini gören kişi, hayatı ile ilgili yeni kararların alacağına tabir edilir. Bu rüya, kişinin geleceğinin parlak olacağına, kısmetinin bol olacağına yorulur. Rüyada sigara içtiğini gören kişi, rahatına ve keyfine düşkün olan biridir. Kişi kötü alışkanlıklarını bir kenara bırakıp sağlıklı beslenmelidir. Bunu sadece kendisi için değil çevresinde bulunan, onu seven insanlar için yapmalıdır. Rüyada sigara içmek, kötü olayların habercisi olarak yorumlanır. Daha fazla yorum ve görüş için lütfen buraya tıklayınız.

Rüyada Sigara İçen Birini Görmek

Rüyada sigara içen birini görmek, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerek manevi sebeplerden ötürü bir türlü hayallerini gerçekleştiremeyeceğine rivayet eder. Rüyada içen birini görmek, rüya sahibinin işlerinin düzeleceğine, sorunlarının biteceğine işarettir.

Rüyada Sigara Almak

Rüya sahibinin rüyasında sigara aldığını görmesi, kişinin hayatında kötü insanların var olacağına, çok dikkat etmesi gerekeceğine delalet eder. Rüyada sigara almak, pek çok rüya tabircisine göre, kişinin zorlu bir süreç içerisine gireceğine, aile bireyleri tarafından uyarılacağına, uyarıları dikkate alıp ona göre hareket etmesi gerekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada Eşinin Sigara İçtiğini Görmek

Rüyada eşinin sigara içtiğini görmek, aile bireylerinden birinin istediği hayallerine kavuşacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, hayır getirecek yeni iş kapılarının olacağına, kişi iyi kazançlı bir işe gireceğine, hayatında çok güzel bir adım atacağına bu adım onun hayatına başarı olarak döneceğine yorulur. Rüyada kızının sigara içtiğini görmek, rüya sahibinin yaptığı işlerden dolayı aile ile ters düşeceğine, bundan dolayı aile büyüklerinin kalbini kıracağına yorulur.

Rüyada Birinden Sigara Almak

Rüya tabircilerine göre rüyada birinden sigara almak, kişinin iş hayatında çeşitli zorluklar ile karşılaşacağına delalet eder. Rüya sahibinin sahip olduğu mal ve mülkün bazı insanlar tarafından göz edileceğine, çok dikkat etmesi gerekeceğine yorumlanır. Rüyada birinden sigara almak, aynı zamanda başa gelecek olan belalara rivayet etmektedir.

Rüyada Birinin Sigara Vermesi

Rüya yorumcularına göre rüyada birinin sigara vermesi kişinin iş hayatında başarılı işlere imza atacağına, fakat daha sonradan gereksiz insanlardan aldığı fikir ve öneriler yüzünden zarar edeceğine delalet eder. Rüyada birinin sigara vermesi, aynı zamanda kişinin kendisine çeki düzen vermesi gerekeceği manasına da gelmektedir.

Rüyada Sigara Yakmak

Rüyayı gören rüya sahibi, kendisini türlü türlü sıkıntılar içine sokacağına, büyüyen sorunlarla çevresinin de zarar görmesine neden olacağına, ancak girilen ters yoldan bir türlü dönülemeyeceğine, kişinin hayatını derinden etkileyen yanlış kararlar alacağına işaret eder. İşlerin çıkmaza sokulduğuna, rüya sahibinin mutsuz olacağına rivayet eder.

Rüyada Başkasının Sigara İçtiğini Görmek

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada başkasının sigara içtiğini görmek, kişinin kötü bir olaya tanıklık edeceğine, bu durumun kişiyi ruhen rahatsız edeceğine delalet eder. Rüyada başkasının sigara içtiğini görmesi kişinin, zorlu bir süreç içerisine gireceğine, bu durumun içerisinden aile bireylerinin yardımıyla çıkacağına rivayet eder.

Rüyada Sigara Külü Görmek

Rüyada sigara külü görmek rüya sahibinin yaptığı yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına yorumlanır. Rüyada sigara külü görmek, kişinin Allah yolunda ilerleyeceğinin habercisidir.

Rüyada Birini Sigara İçerken Görmek

Rüyada birini sigara içerken görmek kişinin rakiplerinin iş hayatında onu çok fazla sıkıntıya sürükleyeceğine, epeydir üzerinde çalışılan projenin şanssızlıklardan dolayı olumsuz sonuçlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada Sigara Paketi Görmek

Rüyasında sigara paketi gören kişinin yakın zamanda müjdeli bir haber alacağına, bu haber sayesinde bazı dargınlıkların sona ereceğine, küskünlüklerin unutulacağına yorumlanır. Rüyada sigara paketi görmek, yaşanan kötü zamanların geride kalacağına da delalet eder.

Rüyada Birinin Sigara İçtiğini Görmek

Rüyada birinin sigara içtiğini görmek kişinin uzun süreli aşk hayatına atılacağına delalet eder. Kazanılacak olan mal ve mülkün dikkat edilmezse kaybedileceği manasına da gelir. Rüyada birinin sigara içtiğini görmek, kişinin iş hayatında yeni ortaklıklara gireceğine yorumlanır.

Rüyada Sigara Dumanı Görmek

Rüyada sigara dumanı görmek rüya yazarları tarafından pek iyi şekilde yorulmaz. Rüyada görülen sigara dumanı, üzüntüye, kedere işarettir. Rüya sahibinin rüyasında sigara dumanı görmesi, kişinin iş hayatında başarısız olacağı anlamına gelir.

Rüyada Sigara Atmak

Rüyada sigara attığını gören kişi, sıkıntıya düşeceğine, ruhunun daralacağı bir döneme gireceğine yorulur. Sıkıntı içinde kıvranan rüya sahibi kendini mutlu edecek bir şeylerin arayışına girecektir. Rüyada sigara atmak, aynı zamanda kişinin elde edeceği kazançta başka birinin gözü olabileceği manasına gelmektedir.

Rüyada Birine Sigara Vermek

Rüya sahibinin rüyasında birine sigara uzatması, o kişinin hayatından sıkıldığına ve değişiklik yapmak istediğine yorulur. Rüya sahibinin yeni bir iş ya da evlilik gibi bir hayalinin olduğuna yorulur. Rüyada bir kimsenin rüya sahibine sigara uzatması da aynı şekilde yorumlanır.

Rüyada Sigara İzmariti Görmek

Rüyada görülen sigara izmariti, kişinin sıkıntıya düşeceğine, zorlu günlerin kendisini bekleyeceğine, maddi ve manevi sıkıntılara düşen rüya sahibi, iyi olmayacak işler yapacağına, kişinin aile içi ilişkilerinin kötüye gideceğine yorulur.

Rüyada Sigara Yediğini Görmek

Rüyada avuç avuç sigara yediğini gören rüya sahibi kişinin kendisinden pek beklenmeyen davranışlar sergilediğine, etrafındaki kişileri şaşırttığına ve böyle davrandığının farkında olmadığına işaret eder.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum