Rüyada Sıçramak Ne Anlama Gelir?

Rüyada sıçramanın nasıl yorumlandığını ve bu rüyanın ne anlama geldiğini sizler için derledik. İşte, rüyada sıçramanın manası ve rüya tabiri;
Rüyada Sıçramak Ne Anlama Gelir?

Rüyada Sıçramanın Anlamı ve Yorumu

Rüyada sıçradığını görmek, rüya sahibinin çok büyük sıkıntılarla karşılaşacağına yorulur. Kişinin iş ve özel hayatında büyük zorluklarla mücadele etmek zorunda kaldığına bundan dolayı üzüleceğine yorulur. Akrabalarıyla büyük sorunlar yaşayan rüya sahibinin bu zorluklara dayanma ve sabretme gücünü bulmaya delalet etmektedir.

Rüya sözlüğü yazarlarına göre yani rüya tabircilerine göre, kişi rüyada sıçradığını görürse ani alacağı bir habere ve bu haberden dolayı şaşkınlık geçireceğine rivayet edilir.


Rüyada Yerden Göğe Sıçramak

Rüyada yerden göğe sıçradığınızı görmeniz, hayırlı bir amaç doğrultusunda birilerine yardım edip, destek sağladığınız bir yolculuğa çıkacağınıza işaret eder.

ruyada-sicramak.gif

Rüyada sıçramak, rüya sahibinin çocukluğundan beri çok istediği hayalinin gerçekleşeceği demektir. Aynı zamanda kişinin kısmetinin açılacağı ve tutkulu, uzun bir aşk yaşayacağı, bu süre zarfında çok mutlu olacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Bir Yerden Sıçramak

Rüyada bir yerden sıçramak, üzüntülü ve sıkıntılı günlerinizi geride bırakarak daha güzel bir duruma geçeceğinize yorulur.


Rüyada Havaya Sıçramak

Rüyada havaya sıçramak, çok büyük bir hastalıkla boğuşarak ve yoğun tedavi görmenize karşın ani bir ölüme işarettir. Bir diğer yorumu ise kişinin durmadan yükseleceğine ve hayatının sonuna kadar bunun bu şekilde devam edeceğine yorulur.


Rüyada Akarsuya Sıçramak

Rüya sahibinin sorunlardan, maddi ve manevi problemlerden kurtulacağına, hızlı bir şekilde durumunun iyileşeceğine yorulur.


Rüyada Birinin Üzerine Atlamak

Rüyada birinin üzerine atlamak, kişinin iş hayatında rakiplerini geride bırakarak yükseleceğine, başarılı çalışmalar yapacağına yorulur.


Rüyada Sıçrayarak Koşmak

Rüya sahibinin işinde başarılı adımlar atacağına, bu başarılı adımlar sayesinde işinde büyük yol katedeceğine işaret eder.


Rüyada Sıçrayarak Uyanmak

Rüyada sıçrayarak uyanmak, rüya sahibinin çok kötü bir olay yaşayacağına ve bu olayı uzun bir süre unutmakta zorluk çekeceğine delalet eder.


Rüyada Zıplayarak Yükselmek

Rüyada zıplayarak yükselmek, rüya sahibinin sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, kişinin üzüntü içerisinde olacağına rivayet etmektedir.


Rüyada Yükseğe Zıplamak

Rüya sahibinin hayatında yaşamış olduğu sıkıntılarının son bulacağına, huzurlu ve mutlu hayat geçireceğine alamet eder.


Rüyada Korkup Sıçramak

Rüyada korkup sıçramak, rüya sahibinin ailesine çok değer verdiğine, onlardan birisine zarar geldiğinde dayanmadığına işaret etmektedir.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.