Rüyada Sıçan Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada sıçan görmek ne anlama gelir? Rüyada sıçan görmek nasıl yorumlanır? Sıçan görmenin rüya tabiri şu şekildedir;
Rüyada Sıçan Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Sıçan Görmek

Rüyada Sıçan Görmek

Rüyada sıçan görmek, hayırlara ve iyiye yorumlanmamaktadır. Rüyada sıçan görmenin tabiri, hayırlara ve iyiye delalet etmemektedir. Rüyada sıçan görmek sağlık durumlarını işaret etmektedir.

Rüyada sıçan gören kişinin sağlık sorunları yaşayacağına, iş hayatında maddi zarar göreceğine, bir kişiden zarar göreceğine delalet eder.


Rüyada Sıçan Öldürdüğünü Görmek

Rüyada sıçan öldürdüğünü görmek, rüya sahibinin kötü niyetli bir kişiyi alt edeceğine yorumlanır. Rüyada sıçan öldürdüğünü görmek, kötülüklerden uzaklaşıp huzura erişeceğinize yorulmaktadır. Rüya sahibinin işlerini büyütüp hayallerine ulaşacağına, güzel günlerin kendisini beklediğine işaret eden bir rüyadır.

ruyada-sican-gormek.jpg

Rüyada sıçan görmek, bolluk ve bereket demektir. Rüya sahibinin evinden mutluluğun ve huzurun hiç eksik olmayacağına, kişinin dışarıdan gelecek zararlara karşı kendini koruyacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Sıçan İle Oynadığını Görmek

Rüyayı gören kişinin ahlaksız bir kişi ile zaman geçirdiğine yorumlanır. Rüya sahibinin bu kadından zarar göreceğine işarettir. Rüyada sıçan ile oynadığını gören kişinin, hayatında bazı zorluklar ile karşı karşıya kalacağı manasına gelmektedir.


Rüyada Siyah ve Beyaz Sıçan Görmek

Rüyada siyah ya da beyaz sıçan görmek, rüya sahibinin ömrünün kısalacağına yorumlanır. Kişinin kalıcı bir hastalığa yakalanacağına da delalet eder.


Rüyada Sıçan Kovalamak

Rüyasında sıçan kovaladığını gören kişinin, iş hayatında büyük kavgalar yaşayacağı demektir. Kişinin bu yaşadığı olaylar karşısında tepkisiz kalacağına ve sakinliğini koruyacağına işaret eder.


Rüyada Büyük Sıçan Görmek

Rüyada büyük sıçan görmek, rüya sahibinin ailesiyle sorunlarının olacağına işaret eder. Kişinin kısa bir dönem maddi sıkıntısının ortaya çıkacağı manasına gelmektedir.


Rüyada Sıçanın Kaçtığını Görmek

Rüyada sıçanın kaçtığını görmek, rüya sahibinin, sevmediği insanlarla yüz yüze geleceğine delalet eder. Kişinin bu durumdan hoşnut olmadığına bir an önce bulunduğu durumdan kurtulmak istediğine rivayet eder.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum