Rüyada Sevdiğinle Konuşmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada sevdiğiniz insanla konuşmanın rüya tabircileri tarafından nasıl yorumlandığını, ne anlamlar yüklendiğini ve nelere işaret ettiğini sizler için derlemeye çalıştık. İşte, rüyada sevdiğin insanla konuşmanın rüya tabiri;
Rüyada Sevdiğinle Konuşmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada Sevdiğinle Konuşmanın Anlamı ve Rüya Tabiri

Rüyada sevdiğin insanla konuşmak, rüya sahibinin, çok sevdiği ve değer verdiği birinden alacağı nasihate, önemli konular hakkındaki bilgiye, alacağı kararlar aşamasında aileden alınacak desteğe ve kişinin sıkıntılı zamanlarda çevresindeki insanların desteğine yorulur. Rüyada sevdiğiyle konuşan kişi evliyse, hane içinde her zaman dirliğin ve birliğin olacağına işaret eder. Birbirlerini seven kişilere ve huzurun bol olduğu evliliklere de işaret eder. Bu kişi bekarsa, özlemini çektiği kişiye, sevdiğine kısa bir zaman sonra kavuşacağına yorulur.


Rüyada Sevdiğinle Kavga Etmek

Rüyada sevgili ile kavga ettiğinizi ya da tartıştığınızı görmeniz, rüya sözlüğü yazarlarının yorumlarına göre, gereksiz bir tartışma içine girerek, kırıcı konuşmalar yapacağına delalet eder. Aynı zamanda rüya sahibinin, bir ortaklıktan ya da iş ortamından ayrılacağına, rütbesi yüksek biriyle ters düşeceğine yorulur. Evli bir kadının rüyasında eşiyle kavga etmesi, aksi bir şekilde aralarının daha iyi olacağına, huzuru bulacağına yorulur. Bekar birinin sevgilisiyle kavga etmesi, başka bir kadının varlığına ya da sevgilinin söylediği yalana ve bu yönde çekilecek acıya tabir edilir.


Rüyada Sevgiliye Sarılmak

Rüyada sevgiliye sarılmak oldukça güzeldir. Çok sevdiğiniz birinin çok uzak yollardan geleceğine, bu hasretliğin biteceğine; düğün, nişan gibi mutlu haberler alacağına, rüya sahibinin yakın arkadaşlarından alacağı hediyeye alamet eder. Rüyada sevdiğine kavuşan kişinin, mutlu bir beraberliğinin olacağına; evli ise evliliğinde sevginin eksik olmayacağına tabir edilir.


Rüyada Sevgiliyle Evlilik Hakkında Konuşmak

Rüyada sevgiliyle evlilik hakkında konuştuğunu görmek, rüya sahibi kimsenin hayal kırıklığı yaşayacağına delalettir.


Rüyada Sevgiliyle Ayrılık Konuşması Yapmak

Bu rüya, rüya sözlük yazarlarına göre aşağı yukarı gerçeği yansıtan bir rüya olarak yorumlanır. Rüya sahibinin ilişkisi hakkında çok fazla kafa yorduğu ve olumsuz düşünceleri kafasından atamadığına işarettir.

uyurken-tuhaf-gercekler.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
22 Yorum