Rüyada Senet Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada senet görmek, rüya tabircileri tarafından nasıl yorumlandığını, ne gibi manalar yüklendiğini, nelere işaret ettiğini sizler için derledik. İşte, rüyada senet görmenin, senet vermenin, senet yırtmanın anlamı ve rüya tabiri;
Rüyada Senet Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Senet Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada senet görmek, rüyada sahibinin sıkıntılı günleri geride bırakarak, eski neşesine tekrardan kavuşacağına, kaybettiği umutların tekrardan yeşereceğine, yani gücünü toparlayarak yeniden ayağa kalkacağına, hayata kaldığı yerden devam edeceğine yorulmaktadır. Rüya sahibi başında geçen tatsız olayları unutacağına ve ileriye dönük bir adım atacağına delalet eder.


Rüyada Senet İmzalamak

Rüyada senet imzalamanın anlamı; rüya sahibinin kendisi için kötü olacak bir karar alacağına ve bu kararın hayli bir uzun zaman kendisine zarar vereceğine yorulur. Rüya sözlüğü yazarlarına göre rüyada imzalanan senet, kişinin farkında olmadan aldığı bir karardan dolayı pişman olacağına, zor yükümlülükler altına gireceğine ve mutsuz olacağına yorulur.

ruyada-senet-gormek.jpg

Rüyada senet görmek, rüya sahibinin sürekli çalışma temposu olan ve sıkıntılı geçen iş günlerini bırakıp feraha ereceği demektir. Kişinin eşiyle ve evlatlarıyla birlikte rahat ve huzurlu bir hayat yaşayacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Senet Almak

Rüyada alınan senet rüya sahibinin zor durumda olduğuna, sürekli bu sıkıntılardan dolayı isyan ettiğine tabir edilir. Rüya sahibinin maddi olarak sıkıntılı günler geçireceğine, bu çetin günlerde manevi olarak da yıpranacağına yorulur.


Rüyada Senet Vermek

Rüyada senet vermek ve senet almak aynı anlama gelir. Rüya sahibini zor günler beklediğine, yokluk içinde geçen bu sıkıntılı günlerde kişinin içine düştüğü bu durumda nasıl kurtulacağını kestiremeyeceğine yorulur.


Rüyada Senet Ödemek

Rüyada senet ödediğini gören kişi, borçlarını ödeyeceği parayı kazanacağına, bulacağına yorulur. Rüya sahibinin eline geçen para ile rahata ereceğine, bu parayı bu iş için kullanarak huzura kavuşacağına yorulur.


Rüyada Senet Yırtmak

Rüyada senet yırttığını gören kişi, geçim sıkıntısından kurtulacağına, evine bereket geleceğine, rüya sahibinin işlerinin açılacağına, kısmetinin bollaşacağına, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına ve ailesiyle huzur içinde yaşayacağına yorulur.


Rüyada Senet Yakmak

Rüyasında senet yaktığını gören kişinin, emeklerinin boşa çıkacağına, rüya sahibinin üzüntüye boğulacağına, sıkıntılı günler geçireceğine işaret eder.


Rüyada Senet Kaybetmek

Rüyasında senet kaybettiğini gören rüya sahibinin, çok yakın bir dostundan hiç beklemediği bir anda darbe yiyeceğine, kişinin hayatının alt üst olacağına delalet eder.


Rüyada Borç Senedi Almak

Rüyasında borç senedi aldığını gören kişinin, normal yaşantısında çok fazla kötü alışkanlığı olacağına, bu yüzden de çalışıp parasını bilinçsizce harcayacağına rivayet eder.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.