Rüyada Satürn Gezegeni Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Satürn gezegenini görmek ne anlama gelir? Rüya alimleri tarafından rüyada görülen Satürn gezegeni şu şekilde yorumlanıyor;
Rüyada Satürn Gezegeni Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Satürn Gezegeni Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada Satürn görmek, iş hayatında sıkıştığı bir döneme gireceğine delalet eder. İşlerini yoluna koymak için çabaladığına, tanıdığı üst mevkide bulunan birinin yardımının dokunacağına, bu destek sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına, yeni çalışmalar ve iş ortaklıkları kuracağına delalet etmektedir.


Rüyada Satürn Gezegeni Görmek

Rüya tabircilerine göre, iş hayatında çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine işarettir. 

ruyada-saturn-gormek.jpg

Rüyada Satürn gezegeni görmek, rüya sahibinin kendisine üzüntü veren bu sorunlardan dolayı uzun süre toparlanamayacağı demektir. Kişinin girdiği bütün işlerin sonunda başarısız olacağı, yakın bir zamanda üzücü bir haber alacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Jüpiter Gezegeni Görmek

Rüya sahibinin iş hayatında kendisini çok yıprattığına, yorgun düşen rüya sahibinin bitkinliğine delalet eder. Kişinin böyle devam ederse yakın zamanda işi bırakacağına, aynı zamanda yaşanılanlardan dolayı halsiz düşeceğine yorulur.


Rüyada Venüs Görmek

Rüya sahibinin, iş hayatı ya da eğitim hayatında kişinin ortaya koyduğu çalışmalar sonucu başarılar sağlayacağına işaret eder. Kişinin, üst yönetimler tarafından çok istenilen ve aranılan biri olacağına yorulur.


Rüyada Gezegen Görmek

Rüyasında gezegen gören rüya sahibinin, yaşadığı olaylardan ders çıkaracağı demektir. Kişinin büyük bir işe gireceği, yaşadıklarından ders aldığı için rahat olacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Gökyüzünde Gezegenleri Görmek

Rüyada gökyüzünde gezegenleri görmek, rüya sahibinin yüzsüz bir yakını olacağı anlamına gelmektedir. Kişinin bu insandan uzak durmasına fakat peşini bırakmadığına işarettir.


Rüyada Yeni Bir Gezegen Görmek

Rüyada yeni bir gezegen görmek, rüya sahibinin, başına birtakım tatsız olayları geleceği demektir. Kişinin olaylara karşı umutsuz olacağı, çözmeye çalışmayacağı ve çok yıpranacağı manasına gelir.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.