Rüyada Satranç Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada satranç oynadığınızı görmeniz, satranç turnuvasına katılmak rüya sahibine ne gibi işaretler veriyor. Rüya tabircileri tarafından rüyada satranç görmek işte bu şekilde yorumlanıyor;
Rüyada Satranç Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Satranç Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada satranç görmek, her şeyin güzel olacağı bir hayat yaşayacağına yorulur. Rüya sahibi, düşman sahibi olanlar için akıl ve zekaları sayesine asla düşmanının eline koz vermeyeceğine, onları mutlu etmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada görülen satranç kişinin zeki olduğuna, çevresi tarafından saygı duyulduğuna, ileride iyi bir yönetici olacağına yorulur. İş hayatında başarı sağlayan rüya sahibi, üne şöhrete kavuşacağına tabir edilir. Hiçbir işini şansa bırakmayan rüya sahibi, aklıyla hareket ederek asla yanlış yola girmeyeceğine yorulur. İş ve özel hayatını dengeli bir şekilde yürüten rüya sahibinin dengeli bir hayat sürdüreceğine yorulur.


Rüyada Satranç Oynamak

Rüya sahibinin çevresinde olan ve bitenin farkına varacağına, dostları ve düşmanları konusunda netlik kazanacak olayların yaşanması anlamına gelir. Rüya sahibinin saf gibi görünse de kurnaz ve akıllıca hamleler yaparak düşmanlarını alt edeceğine yorulur. Rüya sözlüğü yazarlarına yani rüya tabircilerine göre; iş dünyasındaki rakiplerini eleyerek en üst basamaklara çıkarak ismini altın harflerle yazacağına yorulur.

ruyada-satranc-gormek.jpg

Rüyada satranç görmek, rüya sahibinin kendisine söylenilen yalanların ve arkasında kurulan kumpasların farkında olduğu demektir. Kişinin adımlarını düşünerek ve planlayarak attığı, fırsatçılara yol açmayacağı, sağlam ve kesin kararlar alacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Satranç Turnuvasına Katılmak

Rüya sahibinin birden fazla rakibinin ve düşmanının olduğuna tabir edilir. Rüyayı gören kişinin bunca zorluğa karşı mücadele ettiğini, zorluklar karşısında yılmadığını, elinden gelen her şeyi yaptığına işaret eder. Aynı zamanda zekice hareket etmek suretiyle mevcut olan işi çok üst boyutlara çıkartarak başarı sağladığına, mevki ve saygınlık sahibi olacağına yorulur.


Rüyada Satranç Tahtası Görmek

Rüya sahibinin hayatında çok hayırlı olaylar yaşayacağı, bu olayların kişiyi maddi anlamda yücelteceği manasına gelir.


Rüyada Satranç Taşı Görmek

Rüyada satranç taşı görmek, rüya sahibinin hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağı, sevdiği insanlarla birlikte mutlu mesut yaşayacağı demektir.


Rüyada Satranç Atı Görmek

Rüyada satranç atı görmek, kişinin kendisinin başarılarını kıskanan ve kişiye zarar vermek için uğraşan insanların olduğuna işaret etmektedir.


Rüyada Satrançta Yenilmek

Rüyada satrançta yenilmek, rüya sahibinin yaptığı hatalarının farkında olduğuna, Allah'a sığınıp ondan af dileyeceğine delalet eder.


Rüyada Satranç Takımı Almak

Rüyada satranç takımı almak, kişinin gelirinin artacağına, daha lüks bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.


Rüyada Satranç Öğrenmek

Rüya sahibinin sıfırdan büyüyeceğine, işinde kendisini geliştirerek çok iyi yerlere geleceğine, hayallerine ulaşmak için asla pes etmeyeceğine ve hayallerine kavuşacağına rivayet eder.


Rüyada Sevgiliyle Satranç Oynamak

Rüya sahibinin çok iyi vakit geçireceği ve onunlayken kendisini mutlu ve huzurlu hissedeceği bir insanla tanışacağı, bu insanla hayatını ömür boyu sürdürmek isteyeceği manasına gelir.


Rüyada Satranç Piyonu Görmek

Rüyada satranç piyonu görmek, kişinin hayatında bir takım tatsız olaylar yaşayacağına, bu olayların rüya sahibini olumsuz bir şekilde etkilese de pes etmeyeceğine işaret eder.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.