Rüyada Satın Almak Ne Anlama Gelir?

Rüyada satın almak rüya alimleri tarafından nasıl yorumlanıyor; rüyada ekmek, süt, ev, araba satın almanız ne gibi anlamlara geliyor? İşte, rüyada satın aldığını görmenin rüya tabirleri;
Rüyada Satın Almak Ne Anlama Gelir?

Rüyada Satın Almanın Anlamı ve Yorumu

Rüyada satın almak, iki şekilde yorumlanıyor. Eğer rüyada aldığınız şey, yararlı ve hayır sağlayan bir şey ise, rüya sahibinin, iş hayatında yeni kapıların açılacağına, hayırlı ve büyük başarılar kazanacağına işaret eder. Eğer rüyada alınan şey yararlı değil, rüya sahibinin işine yaramıyorsa, iş ve aile hayatında yaşanılan sıkıntılara delalet eder.


Rüyada Ekmek Satın Almak

Rüyada ekmek satın aldığını gören rüya sahibi, başı sıkıştığı zaman yardımına koşan birilerin varlığına, kıymet ve kadir bilen arkadaşlara delalet eder.

ruyada-satin-almak.jpg

Rüyada satın almak, rüya sahibinin iş hayatında yaşayacağı büyük zararlardan dolayı sıkıntılarla karşılaşacağı demektir. Bu sıkıntının içinden çıkmak için sevdiği bir arkadaşından yardım alacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Araba Satın Almak

Rüyada araba satın aldığınızı görmeniz etrafınızdaki insanlar tarafından çok sevilen, takdir edilen bir kişi olduğunuza delalet eder. Yaptığınız ve yapacağınız işlerden dolayı takdir göreceğinize, güzel yerlere geleceğinize tabir edilir.


Rüyada Süt Satın Almak

Rüyada süt satın almak rüya sözlüğü yazarları yani rüya tabircileri tarafından rüya sahibinin aile hayatında büyük gelişmelerin olacağına işaret eder. Bu güzel gelişmeler aile huzurunu sağlayacağına ta edilir. Rüya sahibinin hayırlı bir eşle dünyevine gireceğine, çocuklarının olacağına ve çocuğunun iyi özelliklere sahip olacağına yorulur.


Rüyada Ev Satın Almak

Rüyada ev satın aldığınızı görmeniz, iş hayatınızda büyük başarılar yakalayacağınıza delalet eder. Kişinin yeni projelerinizle yüklü paralar kaldıracağınıza işaret eder.


Rüyada Çanta Satın Almak

Rüyada çanta satın aldığını gören rüya sahibinin sevdiği ve değer verdiği insanların olacağına işaret eder. Kişinin bu sevdiği insanlardan kötü söz işiteceğine delalet eder.


Rüyada Kıyafet Satın Almak

Rüyasında kıyafet satın aldığını gören kişinin, sakladığı çok önemli bir sırrı olduğuna delalet eder. Kişinin bu sırrı saklamak için çok fazla çaba göstereceğine rivayet eder.


Rüyada Telefon Satın Almak

Rüyada telefon satın aldığını gören kişinin, iş hayatının güzel bir şekilde gideceğine delalet eder. Fakat ailesinin sürekli tartışacağına ve rüya sahibinin bu durumdan çok sıkıldığına işaret eder.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.