Rüyada Saten Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada saten görmek ne anlama geliyor? Rüyada satenden yapılan kıyafetler ya da eşyalar görmek rüya yorumcuları tarafından nasıl tabir ediliyor? İşte, rüyada görülen satenin manaları;
Rüyada Saten Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Saten Görmenin Anlamı ve  Yorumu

Rüyada saten  görmek, rüyada görülen saten hayırlara yorulur. Rüya sahibinin güzel olaylar ile karşılaşacağına, iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kişinin alınan müjdeli haberler sayesinde girilen doğru yola, zor günlerin geride kalarak hayırlara çıkacağına, uzaktan bir akrabadan alınan miras sayesinde yaptığı yeni çalışmalarla birlikte feraha ereceğinize yorulur.


Rüyada Saten Kumaş Görmek

Rüyada görülen saten kumaşın anlamı, sıkıntılı günler geçireceği demektir.

ruyada-saten-gormek.jpeg

Rüyada saten görmek, rüya sahibi için sorun teşkil eden durumların ortadan kalkacağı, endişe veren durumların düzeleceği, aile içinde yaşanılan büyük kavgaların sonlanacağı demektir. Kişinin hayallerinin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceği, evlat sahibi olacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Saten Elbise Görmek

Rüyada saten elbise görmek rüya sözlüğü yazarları yani rüya tabircilere göre; edilen duaların kabul olacağına işarettir. Kişinin yeni bir sayfa açacağına ve kişinin yeni bir işi olacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, rahatsızlıkların yakın zamanda son bulacağına, uzun süredir tartıştığınız biriyle barışacağınıza delalet eder.


Rüyada Saten Yorgan Görmek

Rüyada görülen saten yorgan, rüya sahibinin çok güzel bir yolda ilerleyeceğine işaret eder. Kişinin bu yolda atacağı adımların ona büyük başarılar getireceğine, bu büyük başarılardan dolayı maddi sıkıntılarının son bulacağına, birçok fırsat elde edeceğine, bol kazanç sağlayacağına yorulur. Aynı zamanda rüya sahibine zarar veren, hayatına kötü yönde tesir eden birinden de uzak tutacağına rivayet eder.


Rüyada Saten Gecelik Görmek

Rüya sahibinin evlilik yolunda önemli bir adım attığına delalet eder. Hayatında başarılı olacağına, kaygılarının son bulacağına ve yetenekleri doğrultusunda büyük atılımlar yapacağına yorulur.


Rüyada Saten Elbise Görmek

Rüyada saten elbise görmek, rüya sahibinin eğitim hayatında başarılı olacağına işarettir. Kişinin çalıştığı işte yükseleceği, rahata kavuşacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Pembe Saten Yorgan Görmek

Rüya sahibinin zengin bir hayat süreceğine delalet eder. Kişinin lüks içerisinde bir hayatı olacağı demektir.


Rüyada Pembe Saten Elbise Görmek

Rüya sahibinin eşiyle birlikte tutkulu bir aşk yaşayacağına işaret etmektedir. Kişinin evinden huzurun ve mutluluğun hiç eksik olmayacağına da delalet eder.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.