Rüyada Sarsıntı Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada sarsıntı görmek ya da sarsılmak aynı anlamlara gelir. Rüyada sarsıntı görmeniz rüya yorumcuları tarafında ayrılıklara, yaşanılan olaylara işaret eder. İşte, rüyada görülen ev sarsıntısı, yer sarsıntısı gibi sarsıntı ile ilgili rüyaların manaları;
Rüyada Sarsıntı Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Sarsıntı Görmek

Rüyada Sarsıntı Görmek

Rüyada sarsıntı görmek, rüya sahibinin planlarında büyük sorunlar çıkacağına, musibetlerin tek tek ortaya çıkacağına, bir anda ortaya çıkan sağlık sorunlarına işaret eder. Rüya sahibinin iş hayatında beklenmedik bir anda kademe düşmesine, hakkının yenilmesine yorulur.


Rüyada Sarsıldığını Görmek

Rüyada sarıldığını görmek, rüyayı gören kişinin hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağı manalarına gelmektedir. Ayrıca rüya sahibinin Allah yolunda ilerleyeceğine, dinine daha çok önem vereceğine delalet eder.


Rüyada Yer Sarsıntısı Görmek

Rüyada yerin sarsılması rüya sözlüğü yazarları yani rüya tabircileri tarafından iyi yorumlanamaz. Rüyada yer sarsıntısı, bir anda çıkan olumsuzlukların rüya sahibini içinden çıkmaz büyük sorunlara sürükleyeceğine, bütün sorunların üst üste geldiğine, bu zorluklardan, yıkımlardan dolayı kişinin ruh durumunun sarsılacağına delalet eder.


Rüyada Ev Sallanması

Rüyada evin sallanmasının gören rüya sahibini ve hane halkını büyük sorunların beklediğini, hanesini terk etmeyen musibetlere yorulur. Rüya sahibinin ailesinden birinin ihanet ya da hastalıktan dolayı ayrılacağına, aile içi huzurun bozulacağı anlamına gelir.


Rüyada Ev Yıkılması

Rüyada sarsıntıyla birlikte evin yıkıldığını görmeniz, hane içindeki sorunların büyüyerek ayrılıklarla sonuçlanmasına, aniden ortaya çıkan sağlık sorunlarından dolayı ani bir acı yaşanmaya alamet eder. Rüya sahibi aynı zamanda, iş hayatında da sorunlu, zorlu günler yaşayacağına işarettir.

 

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum