Rüyada Sarsılmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada sarsılmak genelde iyi şekilde yorumlanmaz. Rüyada sarsıldığınızı görmeniz sarsılma şeklinize göre farklı şekillerde yorumlanıyor. İşte, rüyada sarsılmak görmenin manaları;
Rüyada Sarsılmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada Sarsılmanın Anlamı ve Yorumu

Rüyada sarsılmak, moralinizin bozulacağına, can sıkıntısına, mutsuzluğa neden olacak haberler alacağınıza ya da bu gibi olayların yaşanacağına yorumlanır. Kişinin iş konusunda zor günler yaşayacağına delalet etmektedir.  


Rüyada Depremle Sarsılmak

Kişinin bazı yanlışlara düşerek, itibarının sarsılacağına, yaşadığı sorunların üzüntülere yol açacağına ve toplumdaki yerinin sarsılacağına işaret eder. Rüya sahibinin kötü insanlarla iş birliği yapacağına, belalı kişilerle buluşacağına, günahı olan işler yapacağına yorulur.


ruyada-sarsilmak.jpg

Rüyada sarsılma görmek, kötü günler yaşayan rüya sahibinin sevdikleriyle arasının açılacağı, istemeden tanık olduğu bazı olaylardan ötürü neşesinin kaçacağı demektir. Kişinin uzun bir zamandır kafasına taktığı bir şeyden dolayı zarar edeceği anlamına gelmektedir.


Rüyada Sarsıntı Görmek

Rüya sözlüğü yazarına yani rüya tabircilerine göre, rüya sahibinin iş hayatında yakaladığı başarıyı kıskanıp onu engellemek için arkasında kuyusunu kazan, yaptığı işleri kötü gösteren, sevdiklerine zarar vermeye çalışan, başarıya giden yolları kapatmaya çalışan kimselerin varlığına, bundan dolayı kişinin hem maddi hem de manevi olarak çok büyük sıkıntılar yaşadığına, zor günler yaşadığına yorulur.


Rüyada Evin Sarsılmasını Görmek

Hane halkının zor günler yaşamasına, çekilen maddi anlamdaki sıkıntıların büyümesine, bundan ötürü hane içi huzurun kaçacağına, daha önce hiç görülmedik ve beklenmedik olayların ve durumların ortaya çıkacağına işaret eder.


Rüyada Geminin Sarsılması

Rüyada gemi sarsılması rüya sözcüğü yazarlarına yani rüya tabircilerine göre rüya sahibinin sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği insanlarla arasına çok büyük mesafelerin konulacağına, iyi insan olmanın bir getirisi olmadığını düşünen rüya sahibi, artık iyi olmayacağına, attığı bazı adımlardan ötürü hayallerinden vazgeçmek zorunda kalacağına yorulur.


Rüyada Yer Sarsılması

İş hayatında hiçbir sebep olmadığı halde durumların birden kötüye gideceğine, maddi ve manevi zararlardan dolayı kişini sağlığını kaybedeceğine alamet eder.


Rüyada Evin Sallaması Ama Yıkılmaması

Rüya sahibinin bir yakın arkadaşıyla ciddi derecede kavga edeceğine, ilişkisini tamamen koparacağına işaret etmektedir.


Rüyada Sarsıntı Hissetmek

Rüyada sarsıntı hissetmek, kişinin yalnız bir hayat geçireceğine, etrafındaki insanların kalıcı olmadığına alamet eder.


Rüyada Sallanan Bina Görmek

Rüyada sallanan bina görmek, kişinin tecrübe sahibi bir insandan yardım alacağına, bu yardımın maddi ve manevi anlamda olacağına rivayet eder.


Rüyada Başkasının Evinin Sallandığını Görmek

Rüyada başkasının evinin sallandığını görmek, rüya sahibinin yeni iş teklifleri alacağına, bu işlerini gerçekleştirmek için uzun bir süre ailesinden ve sevdiğinden ayrı kalacağına delalet eder.


Rüyada Depremde Sarsılmak 

Rüyada depremde sarsılmak, kişinin planlı ve programlı çalıştığına, başladığı işi yarım bırakmayan hırslı birisi olduğuna alamet etmektedir.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.