Rüyada Sarnıç Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada sarnıç görmek ne anlama gelir? Rüyada tarihi sarnıç görmek neye işaret eder? gibi rüyaların anlamları...
Rüyada Sarnıç Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Sarnıç Görmek

Rüyada sarnıç görmek, rüya sahibinin hayatında önemli değişiklikler olacağına işaret eder. Rüya sahibinin rüyasında sarnıç görmesi, kişinin maddi ve manevi anlamda ferahlayacağına delalet eder.

Rüyada Sarnıç Görmek


Rüyada Yeraltı Sarnıcı Görmek

Rüya sahibinin rüyasında yeraltı sarnıcı görmesi, kişinin aile büyüklerine oldukça saygılı olacağına alamet eder. Kişinin rüyasında yeraltı sarnıcı görmesi, rüya sahibinin düzenli ve huzurlu bir hayatı olacağına tabir edilir.


Rüyada Tarihi Sarnıç Görmek

Kişinin rüyasında tarihi sarnıç görmesi, rüya sahibinin son zamanlarda yaptığı başarılı işlerden dolayı makam sahibi olacağına yorulur. Rüya sahibinin rüyasında tarihi sarnıç görmesi, kişinin yüksek paralar kazanacağına delalet eder.


Rüyada Sarnıç Görmek

Rüyada sarnıç görmek, rüya sahibinin çalışkanlığının ve azminin karşılığını işinde terfi ettirilerek alacağı demektir. Rüya sahibinin rüyasında sarnıç görmesi, kişinin zor ve kötü günleri aşacağı anlamına da gelir.


Rüyada Su Dolu Sarnıç Görmek

Rüya sahibinin rüyasında su dolu sarnıç görmesi, kişinin iş hayatında daima başarılı olacağına ve maddi manevi hiçbir sıkıntı yaşamayacağına alamet eder. Rüyada su dolu sarnıç görmek, rüya sahibinin yeni kimseyle tanışacağına rivayet eder.


Rüyada Yere Batan Sarnıcını Görmek

Kişinin rüyasında yere batan sarnıcını görmesi, rüya sahibinin deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı aşinalık edineceği anlamına gelir. Rüya sahibinin rüyasında yere batan sarnıcını görmesi, kişinin keyfinin ve huzurunun kaçacağına delalet eder.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum