Rüyada Sarık Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada sarık görmek rüyanın görülme şekline göre değişik şekilde yorumlanır. Rüyada sarık görülen sarık genellikle iyi bir şekilde, hayırlara işaret eder. İşte, rüyada görülen sarığın rüya anlamları, yorumları;
Rüyada Sarık Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Sarık görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada sarık görmek, iş hayatında gösterdiğiniz üstün başarıdan dolayı terfi ermeye, ortaya koyduğunuz işler doğrultusunda çok sevilip sayılacağınıza, üne kavuşacağınıza yorulur. Bu başarılarla birlikte hakkınızda hayırlı olan bir kısmetle beraber dünya evine girmeye karar vereceğinize delalet eder.


Rüyada Altın Sarık Görmek

Rüyada altın sarık görmek, içine düşecek bir sıkıntıdan dolayı, istenilmeyen durumların yaşanacağı anlamına gelir. Kişi halkın güvenini ve saygısını kaybetmesi ile beraber rüyayı gören kişinin şöhreti ile birlikte düşüşüne tabir edilir.


Rüyada Başında Bir Sarık Olduğunu Görmek

Rüya sahibinin çevresindeki insanlar tarafında saygı verildiğine, değer gördüğüne yorulur. Bilgin bir yapısı olan rüya sahibinin, çevresindeki kişilerin güvenini her geçen gün daha fazla kazanacağına yorulur.


Rüyada Sarığın Dürülmesi

Rüyada sarığın dürüldüğünü gördüyseniz, görevi kötü kullanan, haksız yere bol kazanç sağlayan birinin üst kademelerindeki görevinden atılmasına yorulur.

ruyada-sarik-gormek.jpg

Rüyada sarık görmek, iş hayatında gösterilen üstün başarıdan ötürü üst kademede bir göreve terfi etmek demektir. Kişinin ortaya konan çalışmaların halk tarafından çok sevilip benimsenmesi sayesinde büyük bir üne kavuşacağı anlamına gelir.


Rüyada Sarık Başına Koymak

Rüyada sarık başına koymak, rüya tabircilerine göre, devlet kurumlarına atamaya, işe başlamaya yorulur. Rüya sahibinin yakın bir zamanda belgelerini temin ederek görevine başlayacağına delalet eder.


Rüyada Sarı Sarık Görmek

Rüya sahibinin rüyasında gördüğü sarı sarık, yorucu geçen günlere, stres, sinir ve üzüntüden dolayı uzun zamandır belirtilerini gösteren bir hastalığın ortaya çıkacağına rivayettir. Kişinin bu hastalık rüya sahibini bir hayli sıkıntıya sokacağına tabir edilir.


Rüyada Çift Sarık Görmek

Rüyada görülen çift sarık, rüya sahibinin yaptığı işlerden ötürü başarı kazandığına işaret eder. Kişinin çevresindeki insanlar tarafından değer gördüğüne, dinlendiğine yorulur.


Rüyada Beyaz Sarık Görmek

Rüyada beyaz sarık görmek ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine işarettir. Rüya sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına delalet eder.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.