Rüyada Sarı Taksi Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada sarı taksi yani günümüzde ticari olarak da adlandırılan taksileri görmeniz ne manaya geliyor? Rüya tabircileri rüyada görülen sarı taksinin rüyada görülme şekline göre farklı olarak yorumluyor. İşte, rüyada sarı taksi görmenin anlamı haberimizde.
Rüyada Sarı Taksi Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Sarı Taksi Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüya sahibinin rüyasında sarı taksi görmesi, tez zamanda gelecek habere, hızlı gelecek bir havadise yorulur. Ancak bu haberler her daim iyi olmamaktadır. Sarı taksiye binip giden kişi, yolculuğa çıkacağına, bu yolculuk sırasında hastalık geçireceğine; sarı taksiyi durdurduğunuzu görmeniz ise hayatınızda belli başlı noktalar için karar vereceğinize, önünüze çıkan fırsatları değerlendireceğinize yorulur. Rüyada sarı bir takside indiğinizi görmeniz zorluklardan kurtularak huzura ereceğinize delalet eder.

Bazı rüya sözlüğü yazarları yani rüya alimleri ise rüyada görülen sarı taksiyi, rüya sahibinin çıkacağı uzun yolculuğa, ailesinden uzaklaşacağı şeklinde yorumlar.


Rüyada Taksici Görmek

Rüyada görülen taksici iş yaşamınızda size yol gösteren, yardım eli uzatan kişidir. Rüyada taksiciye para veren kişi, kısa sürede iyi kazançlar sağlayacağına; rüyada taksici ile sohbet ettiğinizi görmeniz haberci ile tanışacağınıza, ondan alacağınız bilgilerle yolunuzu çizeceğinize yorulur.


Rüyada taksici görmek

Rüyada taksi görmek, Rüyada görülen taksi genellikle çıkılacak kısa bir yolculuk demektir. Taksinin seyrinde hareket etmesi gerçekleşecek bazı olaylara işaret ederken, taksinin ani bir şekilde durması ise çıkacak bazı engellerden dolayı işlerinizin duracağına yorulur. Rüyada taksiye binip gözden kaybolduğunuzu görmeniz, uzun bir yolculuğa çıkacağınıza yorumlanmaktadır. Rüyada çok hızlı giden bir takside tehlike içinde hissettiğinizi görmeniz, bazı olaylar yaşayacağınıza, bundan dolayı sıkıntı çekeceğiniz anlamına gelmektedir.


Rüyada Taksi Çağırdığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında taksi çağırdığını görmesi başarıya giden yolda iyi ilerlediği demektir. İş hayatında yeni bir döneme gireceğine ve maddi durumunun artacağına yorumlanır.


Rüyada Taksi Kullandığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında taksi kullandığını görmesi kişinin çevresindekilerin para kazanmasına vesile olacağına yorumlanmaktadır.


Rüyada Taksiye Para Verdiğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında taksiye para verdiğini görmesi maddi bir kayıp yaşayacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Ayrıca rüyada taksiye para verdiğini gören kimsenin yatırım yaptığı bir işte ödemesi gereken miktardan fazlasını ödeyeceği anlamına da gelmektedir.


Rüyada Taksi Şoförlüğü Yaptığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında taksi şöförlüğü yaptığını görmesi bir kişi rüyasında taksi şoförü olarak çalıştığını görüyorsa o kişinin yakın zamanda girdiği ya da gireceği bir işten zarar edeceği anlamına gelmektedir. Zarar etmese bile genel olarak çok büyük karlar edemeyeceği ve işlerinin planlandığı gibi sürdürülemeyeceği ifade edilir. Bu durumda dikkatli olmakta ve iş konusunda gerekli önlemleri alman gerektiğine yorumlanmaktadır.


Rüyada Taksiye Bindiğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında taksiye bindiğini görmesi taksiye binen bir kişinin aceleci bir yapısı olduğunu söylememiz mümkündür. Aynı zamanda bu kişinin girmiş olduğu işlerde oldukça aceleci davrandığını ve bu durumda tüm işlerini hızlı bir şekilde bitireceğini söyleyebiliriz. Ayrıca taksiye bindiğini gören bir kişinin tüm işlerini hızlı bir şekilde bitirerek zaman kazandığını söyleyebiliriz.


Rüyada Taksiden İndiğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında taksiden indiğini görmesi pek hayırlı ve güzel bir şekilde yorumlanmaz. Rüyasında taksiden inen bir kişinin işlerini başarılı bir şekilde sonlandıramayacağı söylenir. Ya da bu kişinin genel olarak almış olduğu bir işi sıkılarak tamamlamadan yarım bir şekilde bırakacağına yorumlanmaktadır.


Rüyada Taksi Aldığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında taksi aldığını görmesi bu durumda kişinin yakın bir arkadaşından büyük bir sır alacağını söyleyebiliriz. Bu durumda kişinin bu sırrı ömür boyu saklaması beklenir. Ancak kişinin bu sırrı uzun süre saklayamayacağı ve çeşitli kişiler ile paylaşarak arkadaşı ile arasının bozulacağı ifade edilmektedir.

 

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum