Rüyada Sarı Renk Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada sarı rengin yoğunlukta olduğunu, sarı renkli eşyalar görmeniz rüya alimleri tarafından farklı şekillerde yorumlanır. Sarı renk genellikle hastalığın habercisidir ancak bazen mutlu bir haber de olabilir. Rüyada sarı renk görmenin anlamları;
Rüyada Sarı Renk Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Sarı Renk Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada sarı renk görmek, manevi duyguların yoğun olduğu anlamına gelir. Rüya gören kişinin gönül gözünün açık olduğuna, her işini kalben yaptığına işaret eder. Çevresindeki olaylara sessiz kalmayan, yaşanılan zulüm ve merhametsizlikleri kendi acısıymış gibi gören, duygusal davranan kişiye delalet eder.


Rüyada Sarı Çanta Görmek

Rüyada görülen sarı çanta zorluk çekmeye, maddi sıkıntıların rüya sahibini sıkıntıya sokacağına, neşesini kaçıracağına yorulur. Rüya sahibinin işini yapmasına engel bir şeylerin olacağına, rüya gören kişinin eve kapanacağına tabir edilir.


sari-balon.jpg

Rüyada görülen sarı renk, hayatı kitap gibi yaşamış, her yaşadığında ders çıkartan, kendisine her konuda akıl danışılabilecek, bilgin biri demektir. Aynı zamanda gözünde yaş eksik olmayan duygusal biri olduğu anlamına gelmektedir.


Rüyada Sarı Balon Görmek

Rüya sahibinin rüyasında sarı balon görmesi hayata karşı umutsuzluğunun artık sona ereceğine, kişiyi sevindiren, güldüren zaman geçirirken keyif aldıran biriyle tanışacağına ve bu kişiyi tanıdıktan sonra umutsuzluğunun biteceğine delalet etmektedir.


Rüyada Sarı Renk Perde Görmek

Rüyada sarı renkte görülen perde, ev içi mutluluğa ve huzura işaret eder. Eğer rüya sahibi bekarsa anne ve babasının kendisinden memnun olduğuna, evliyse de eşiyle iyi anlaştığına yorulur. Rüyada sarı renk perde gören kişi anlayışlı yapısı sayesinde hane halkı tarafından sevildiğine, değer gördüğüne tabir edilir.


Rüyada Sarı Renk Gömlek Görmek

Rüyada sarı gömlek görmek pek hayırlara yorulmaz. Rüya sahibinin ağzının tadının bozulacağına, işlerin ters gideceğine, kısmetsiz ve şansız olduğuna ve sağlığının bozulacağı anlamına gelir.


Rüyada Sarı Renk Çiçek Görmek

Rüyada sarı çiçek görmek, dünyadaki en hayırlı şeylere sahip olmak anlamına gelmektedir.


Rüyada Sarı Renk Yılan Görmek

Rüya sahibinin etrafındaki fesat, kötü niyetli insanları işaret etmektedir. Bu kimseyi çekemeyen insanlar olduğu anlamı taşır. 


Rüyada Sarı Renk Elbise Giymek

Rüya sahibi kişinin yakın zaman da devlet erkanında yer alarak makam ve mevkiye ereceğine, arzu ve emellerinin bir bir gerçekleşeceğine delalettir.


Rüyada Sarı Renk Ayakkabı Görmek

Rüyada görülen sarı renk ayakkabı sembolü  eğlenceli bir etkinliğe katılmaya, farklı bir seyehate çıkmaya, güzel vakit geçirmeye, mutlu olmaya yorumlanır.

 

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum