Rüyada Sarı Araba Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada görülen sarı araba rüya tabircileri tarafından nasıl yorumlanıyor, rüyada sarı renk ve araba görmek ne anlama geliyor? Rüyada arabaya binmek, bebek arabası görmenin yorumu nedir? İşte, cevapları;
Rüyada Sarı Araba Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Sarı Araba Görmenin Manası ve Yorumu

Rüyada sarı araba görmek, hastalık yorulmaktadır. Maddi sıkıntılara gireceğine ve iş yerinde yaşayacağı tartışmalardan dolayı huzurunun kaçacağına delalet eder.


Rüyada Sarı Bebek Arabası Görmek

Rüyada görülen sarı bebek arabası zorlu yaşama, sıkıntı çekmeye, üzülecek bir haberin alınmasına, rüya sahibinin üzüleceği olayların olmasına yorulur.


sari-araba.jpg

Rüyada görülen sarı rengin anlamı genellikle hastalık olarak yorumlanır. Araba ise kişinin geçimini sağlamak için başvurduğu uğraşlar anlamına gelir. Bundan yola çıkan tabirciler rüyada görülen sarı arabayı, kişinin geçimini zorlayacak ve sıkıntıya düşeceği olaylara yorumlar. Bazen de bu rüya, rüya sahibinin hayır getirmeyecek, yolculuğa çıkmasına veya gurbete gitmesine yorulur.

Rüyada Araba Görmek  


Rüyada Bir Arabanın Arkasında Gitmek

Rüyada bir arabanın arkasında gittiğinizi görmeniz önemli bir işte, büyük devlet adamlarının yanında çalışacağınıza yorulur. Bu rüyayı gören kişi önemli bir kişiden yardım alacağına, güç sahibi olacağına ve devlet dairesi içerisinde işe girmeye yorulur.


Rüyada Arabaya Bindiğini Görmek

Rüyada arbaya bindiğini gören kişi herhangi bir kurumda yükseleceğine, müdür olacağına yorulur. Bu rüyayı gören kişi evlat sahibi olacağına işaret eder. Rüya sahibinin doğacak çocukları anne ve babaya saygılı, hayırlı bir çocuk olacağı anlamına gelir. Rüyada arabada inmek ise makamını kaybetmeye, elindeki maldan ve mülkten olmaya işaret eder. Bazen bu rüya uzun ve yorucu olan bir gezintiye çıkmaya yorulur.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum