Rüyada Sargı Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada sargı görmek ne gibi manalara gelir? Rüyada sargı sardığınızı gördüğünüz zaman bu rüyayı nasıl yorumlamalısınız ? İşte cevapları;
Rüyada Sargı Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Sargı Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada sargı görmek, hastalıklara şifa bulmak, maddi sıkıntılar içinde bulunanlar için aniden ele geçecek paraya geçeceğine yorulur. Rüyada sargı gören kişinin kavgalı olduğu kişiler ile barışacağına, sıkıntılı günleri geriden bırakarak güzel günler yaşanılacağına delalet eder.


Rüyada Sargı Bezi Görmek

Rüyada sargı bezi görmek üzüldüğünüz veya ruhsal olarak sizi sarsılmanıza neden olan bir olayın, kazanın sonrasında korkularınızın zamanla geçeceğinin habercisidir.

ruyada-sargi-bezi-gormek.jpg

Rüyada sargı görmek, rüya sahibinin özel yaşamında tartıştığı kişilerle iletişim kopuşlarının sona ereceği demektir. Kişinin arkadaşlarıyla birlikte vakit geçireceği, bu yaşadığı anıları ömrünün sonuna kadar unutmayacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Sargı Beziyle Yara Sarmak

Bu rüya hayırlara yorulur. Önceden başarısız bir olay karşısında başarı sağlatacağınıza alamet eder. Daha önce girdiğiniz başarı sağlamadığınız bir sınava yeniden girerek başarı sağlayacağınıza ve istediğiniz sonuçları almadığınız bir olayda istenilen sonuçları alacağınıza delalet eder. Sıkıntılardan sonra huzura kavuşacağınıza yorulur.


Rüyada Sargılı El Görmek

Rüyasında sargılı el gören kişinin, barışmak istediği biri olduğuna delalet eder. Kişinin bu barışmak istediğini kişiyle çok kötü ayrıldıklarına fakat barışacaklarına yorumlanır.


Rüyada Kafada Sargı Bezi Görmek

Rüyada kafada sargı bezi gören kişinin, eskiden denemiş olduğu bir iş olduğuna delalet eder. Kişinin bu denediği işte başarısız olduğuna, hatalarını anlayıp tekrardan çalışacağına delalet eder.


Rüyada Sargılı Ayak Görmek

Rüyasında sargılı ayak gören kişinin, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine işaret eder. Kişinin mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine de rivayet eder.


Rüyada Sargılı Yüz Görmek

Rüyada sargılı yüz görmek, rüya sahibinin ailesine karşı utanacağı bir iş yapacağına rivayet eder. Kişinin yaptığı bu işten pişman olacağına işaret eder.

NeOldu.com/ Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum