Rüyada Şarap Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada şarap görmek ne manaya gelir? Rüyada şarap gördüğünü veyahut şarap içtiğini gören kişinin rüyası nasıl yorumlanmalı? Rüyada şarap görmek ile ilgili merak ettiğiniz rüya yorumları haberimizde;
Rüyada Şarap Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Şarap Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada şarap görmek, hatalı adımlar, yanlış seçimler, yanlış arkadaşlıklar sonucu ortaya çıkan sorunlara yorulur. Rüya sahibi bu seçimlerinden dolayı bambaşka bir insana dönüşecek, birçok saçmalık yapacağına işarettir. Ayrıca rüya gören kişi, bir kuruşun hesabını bile yapacak cimri birisine dönüşecektir. Kişi rüyasında şarap içtiğini görürse, onu sürekli koruyup kollayan, arkasında dualar eden birisinin varlığına delalet eder.

Rüya sözlüğü yazarlarına göre, rüyada şarap içmek farklı şekillerde yorumlanır. Rüyada şarap görmek, rüyanın görülme şekline ve niteliğine göre farklı anlamlar yüklenir.


Rüyada Şarap İçmek

Allah katında şarap haram bir içecektir ve rüyada haram olan şarabın içilmesi güzel olarak yorumlanmaz.

ruyada-sarap-gormek.jpg

Rüyada şarap görmek, kişinin yakında çok üzüleceği bir haber alacağına, kişi eğer arkadaşlarıyla beraber görüyorsa boş vakit geçirdiği demektir. Aynı zamanda bu rüya, kişinin yeni bir işe gireceğinin habercisidir. Rüyada şarap görmek, yapılan büyük saygısızlık ve günah anlamına gelmektedir.


Rüyada Ölmüş Birinin Şarap İçtiğini Görmek

Rüyada ölmüş birinin şarap içtiğini görülüyorsa, bu o kişinin cennet nimetlerinden faydalanacağı demektir. Rüya sahibinin iş hayatında zorlanmadan makam sahibi olacağına delalet eder.


Rüyada Şarap Yapmak

Rüyasında şarap yaptığını görmek, bolluk ve bereket olarak yorumlanır. İşsiz birinin bu rüyayı görmesi, yakın bir zamanda güzel bir iş bulacağına, çalışan kişinin rüyasında şarap yapması ise terfi edeceğine ve daha fazla para kazanacağına yorulur. Aynı zamanda rüyada şarap yaptığını görmek, bol kazanç anlamına da gelir.


Rüyada Şarap Almak

Rüyada şarap satın aldığını gören kişinin eline bol para geçeceğine yorulur. Eğer rüyada birine hediye olarak şarap satın aldığınızı görürseniz elinize bir miktar para geçeceğine yorulur. Ancak bazı rüya tabircileri bu rüyayı tam tersi olarak yorumlar. Rüyada şarap aldığını gören kimsenin, büyük bir miktarda parasını kaybedeceği, gelirinin azalacağı şeklinde yorumlanır.


Rüyada Şarap İçmemek

Rüyasında şarap içmediğini gören rüya sahibinin, iş hayatında çok fazla yıpranacağı demektir. Kişinin hayatında sıkıntılardan ve dertlerinden yorulacağı ve bitkin düşeceği anlamına gelmektedir.


Rüyada Şarap Kadehi Görmek

Rüyada şarap kadehi gören kişinin, keyfine düşkün olduğuna, rahat bir yaşam sürdüğüne işaret eder. Rüya sahibinin kafasına bir şeyi takmadığına, huzurlu bir hayat sürdüğüne delalet eder.


Rüyada Şarap İkram Etmek

Rüyada şarap ikram etmek, rüya sahibinin misafirperver birisi olduğuna delalet eder. Kişinin akrabalarını ve yakın dostlarını sürekli eve davet ettiğine onlara tatlılar ikram edip, sohbet ettiklerine işaret eder.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum