Rüyada Sansar Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada sansar görmenin ne gibi anlamları var, rüyada sansardan kaçmak nasıl yorumlanıyor, rüyada görülen siyah sansarın manası nedir? İşte, detaylı cevapları;
Rüyada Sansar Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Sansar Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada sansar görmek, aile içi sorunların çıkacağına bundan dolayı aile huzurunun bozulacağına, sıkıntılı günlerin geçirilmesine yorulur. Yaşanılan bu sıkıntılardan dolayı rüya sahibinin hastalanacağı ve uzun süre bu hastalıkla meşgul olacağı anlamına gelir. Bazı yorumcular tarafından da çok sevdiği bir dostu tarafından ihanete uğrayacağına delalet eder.


Rüyada Sansar Yakalamak

Rüyada sansar yakalamak ya da sansarı yakaladığını görmek, ailevi sıkıntıların çözüleceğine ve azalan aile saadetinin tekrardan kazanılacağına rivayet eder. Aynı zamanda uzun süredir tedavi gördüğünüz hastalığınızın şifa bulacağına yorulur.

ruyada-sansar-gormek.Jpeg

Rüyada sansar görmek, kişinin ailesiyle bir çok sorun yaşayacağına, kafasını dağıtmak için dostlarıyla beraber sürekli gezeceği demektir. Rüya sahibinin çeşitli hastalıklar yaşayacağına, fakat bu hastalıkların kalıcı olmadığı anlamına gelmektedir.


Rüyada Sansardan Kaçmak

Rüyada sansardan kaçtığını görmek, rüya sahibinin gelecekle ilgili kurduğu planları konusunda çekingen davrandığına, yeteri kadar emek harcamadığına ve olacak derecede adımlar atılmadığına yorulur. Eğer hayallerinizi gerçekleştirmek istiyorsanız bunun için çabalamalı ve girişken davranmalısınız.


Rüyada Siyah Sansar Görmek

Rüyada görülen siyah sansar, aile hayatında çıkmaza giden sorunların olacağı anlamına gelir. Aile içi tartışmaların her geçen gün artacağına, huzursuz günlerin yaşanacağına işaret eder.


Rüyada Samur Görmek

Rüyada görülen samur, çalınacak eşyanıza ve paranıza işaret eder. Rüya sahibinin yıllardan beri bir kenara koyduğu paralarının yavaş yavaş elinden alınacağına ve kişinin içten içe bir hastalıkla baş etmek zorunda kalacağına yorulur. Rüyada görülen samur kürkü, rüya sahibinin iş hayatındaki başarılarından dolayı yükseleceğine işaret eder.


Rüyada Porsuk Görmek

Rüyada görülen porsuk, kişinin iş alanında biriktirdiği paraları bir iş yeri kurmak için yatıracağına, böylelikle iş hayatında başarılı olarak parasını katlayacağına yorulur.


Rüyada Beyaz Sansar Görmek

Rüyasında beyaz sansar gören kişinin, kalbinin temiz ve saf olduğuna, kötülük nedir bilmediğine, karşısındaki insana iyi niyetle yaklaştığına delalet eder.


Rüyada Sansar Öldürmek

Rüyasında sansar öldürdüğünü görmek, rüya sahibinin kötü niyetli bir insan olduğuna, karşısındaki kişiyi incitmekten çekinmediğine, ağzına geleni söyleyen birisi olduğuna rivayet eder.


Rüyada Sansar Yavrusu 

Rüyasında sansar yavrusu gören kişinin, hayvanlara kıyamadığına, evinin önüne her zaman bir kap su koyduğuna, yavru hayvanlara ayrı bir zaafı olduğuna işaret eder.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.