Rüyada Salya Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada salya görmek, salya sümük görmek rüya alimleri tarafından nasıl yorumlanıyor? İşte, rüyada salya sümük görmenin anlamı;
Rüyada Salya Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Salya Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada salya görmenin anlamı, başınız sıkıştığı zaman birinin size yardımcı olacağına yorulur. Ne zaman ihtiyaç duysanız yanınızda olan, yardımınıza koşan, siz akıl hocalığı yapan bir kişi sayesinde rahata ereceğiniz şeklindedir. Bu kişinin size yardımları sonucu yolunuzu bulacağınıza, başarı sağlayacağınıza delalet etmektedir.


Rüyada Salya Sümük Görmek

Rüyada salya sümük görmek iyi şekilde yorumlanmaz. Rüya sahibinin işinde sıkıntıya gireceğine, zor günler yaşayacağına yorulur.


ruyada-salya-gormek.jpg

Rüyada salya görmek, maddi ve manevi sıkıntılar içine giren rüya sahibinin, istemediği kişilerle iş ortaklığı yapmak zorunda kalacağı demektir. Kişinin bu iş sürecinde huzursuz ve tedirgin olacağı, hayattan zevk almayacağı, kabuslar göreceği anlamına gelmektedir.


Rüyada Salya Sümük Ağlamak

Rüyayı gören kişinin iş hayatında zorlu günler geçireceğine, hiç yapmam dediği bazı işleri yapacağına, sıkıntılı günler geçireceğine, yaptığı işlerde kazanç sağlamayacağına ve kısa bir sürede bu zor durumu ile mücadele etmek zorunda kalacağına yorulur.


Rüyada Salya Akıtmak

Rüya sahibinin sevdiği kişiler tarafından çok iyi bilindiğine, insanların takdirini aldığına, kısa sürede çevresi tarafından çok sevileceğine, birçok başarıya imza atacağı şeklinde yorumlanır. Aynı zamanda rüya sahibinin eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirerek, başarılara imza atacağına yorulur.


Rüyada Sümük Görmek

Rüyada sümük görmek, işinizde yükseleceğinize ve hayırlı bir kısmetle evlenip çocuk sahibi olacağınıza yorulur.


Rüyada Salya Bulaşması

Rüyada salya bulaşması görmek, rüya sahibinin çok rahat bir hayat geçireceği bu hayatını kıskanan kişilerin olacağı demektir.


Rüyada Birinin Ağzından Salya Akması

Rüyada birinin ağzından salya akması, kişinin sevdiği kişiler ile unutulmaz eğlenceli bir gün geçireceğine, hayatında bir daha böyle güzel ve özel gün yaşamayacağına delalet eder.


Rüyada Salyalı Bebek Görmek

Rüya sahibinin hayattan bezmişken ve her gün mutsuzken çok seveceği hayata yeniden bağlanacağı bir insanla tanışacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Ölmüş Birinin Ağzından Salya Akması

Rüyada ölmüş birinin ağzından salya akması rüya sahibinin, yatırım yapmak için bilgi sahibi olmadığı ve bütün parasını yanlış yatırıma yapacağı, zarara gireceği manasına gelir.


Rüyada Ağızdan Tükürük Akması

Rüyada ağızdan tükürük akması, kişinin tam sıkıntılarını ve sorunlarını bitirdiğini sanacakken yeni bir sorunla karşı karşıya kalacağına işarettir.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.